2777
2789

خوب میکنیم میتونین نیاین

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه دارن خب ... سازمان سنجش کم اذیت میکنه این طفلیا رو ، روا نیست ماهم باری بشیم رو دوش شون ! 

اینام مشکل شون الان کنکوره 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
فقط چند روز اینطوریه بعدشم تموم میشه بشینین غیبت اینو و اونو بکنین  اگرم ما اینجاییم چون استرس ...

بشینین حس ششم بگیرید مادرشوهرتون پشتتون حرف زده یا ن😂

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده ️🖼
فقط چند روز اینطوریه بعدشم تموم میشه بشینین غیبت اینو و اونو بکنین  اگرم ما اینجاییم چون استرس ...

جالبه در طول سال به جای درس خوندن میومدین غیبت کردن حالا وای رتبم ابنقد شده چکار کنم، وااای امسالم قبول نمیشم....

باشد که غم خجل شود از صبر ما
جالبه در طول سال به جای درس خوندن میومدین غیبت کردن حالا وای رتبم ابنقد شده چکار کنم، وااای امسالم ق ...

عذر میخوام ولی این اسمش نظرخواهیه نه غیبت لطفا فرق بین این دوتا رو متوجه باشید

دکتر روح در آینده🤍✨
بشینین حس ششم بگیرید مادرشوهرتون پشتتون حرف زده یا ن😂

آره . وقتی به جای درس خوندن تاپیک میزدی حس ششم واقعی بیاد ببینم امسال قبول میشم حالا رتبه ات رو میبینی میفهمی باید درس میخوندی😂😂😂

باشد که غم خجل شود از صبر ما
آره . وقتی به جای درس خوندن تاپیک میزدی حس ششم واقعی بیاد ببینم امسال قبول میشم حالا رتبه ات رو میبی ...

منکه خوندم نتیجشم دیدم😂به کوری چش تو و امثال تو 

و از اونجایی که عقل تو کلمه هیچوقت مثل شما خاله زنکا پی این نیستم یکی از نا کجا آباد بیاد با حس ششم بگه چی میشه یا نه😂توام برو ترشیتو بنداز وقت منو نگیر

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده ️🖼