رشته ی انسانی داشتم به کتاب هاش نگاه میکردم چقدر سخته وای چیکار کنم نمونه انسانی قبول شدم گفتم برم یه نگاه کنم یه جوری شدم بدنم داغ کرد استرس گرفتم نتونم بخونم
واقعا سخته اطرافیان خیلی میگن سخته؟
🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤کاربری دست دو نفر
ممنون پس زیادی سخت نیستن از اول شروع کنم محکم بخونم راحت میشن
ببین یه چیزی میگم اصلا خودتو نباز سخت ترین سال تو سه سال دبیرستان سال دهم هست چون از یه پایه اسون یکدفه میای رو پایه سخت ک هر چیزی خوندی قبلا الان جداگونه باید بخونی و یکم مطالبش برات سنگین میشه دهم ولی اگ قبلش پیش خوانی توی این یه ماه داشته باشی عالی میشه هر درسی ک تدریس کردنو بیای خونه بخونی ک دیگ مشکلی نداری ولی کلا پایه دهم یکم برای ورودی ها سنگینه چون اولشه و اشنایی کاملی نداری ولی اگ مث شما بشینی اول بخونی یع چیزایی تو ذهنت باشه دیگ مشکلی نداری موفق باشی عزیزم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اصلا علاقم به تجربیه اما دوستان میگن اگه بیای انسانی علاقه پیدا میکنی
پس اشتباه نکن اگه به تجربی علاقه داری بیا تجربی چون حجم درسا انقد زیاده که آدم وسطای سال خسته میشه (همه رشته ها) اگه با عشق بخونی میتونی دوباره ادامه بدی وگرنه چجور میخوای تو ی شغلی که علاقه نداری باشی؟
پس اشتباه نکن اگه به تجربی علاقه داری بیا تجربی چون حجم درسا انقد زیاده که آدم وسطای سال خسته میشه ( ...
آره اما خانوادم میگن انسانی برو شانس قبولیت تو کنکور بیشتر میشه پارسال هم من یه تدریس داشتم از یه درس دینی بعدش معلم دینی و مدیر بودن خیلی خوششون اومد به خانوادم سفارش کردن که من تو معلمی خیلی موفق میشم اما هیچ علاقه ای ندارم
🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤کاربری دست دو نفر