2777
2789
عنوان

به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 81 پست
بستگی داره. اگه میدونی علاقمند میشی بیا انسانی یکی رو میشناسم نمونه رشته ریاضی قبول شد ول کرد رفت ه ...

با خودم میگم امسال رو بخونم اگه علاقه پیدا کنم که هیچ امانشد برم آرایش گری چیزی یاد بگیرم 

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
با خودم میگم امسال رو بخونم اگه علاقه پیدا کنم که هیچ امانشد برم آرایش گری چیزی یاد بگیرم 

بهت توصیه میکنم که منطقی فکر کنی

مثلا خودم کارهای علمی رو به فنی ترجیح میدم چون استعداد کارهای فنی رو ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اما خانوادم میگن انسانی برو شانس قبولیت تو کنکور بیشتر میشه پارسال هم من یه تدریس داشتم از یه در ...

این سومین باره تایپ میکنم سایت قاطی کرده هی میندازه بیرون😭😂

ببین جانم خانوادت درست میگن تجربی رقابتش زیاده باید کلاس اینا بری کلی تست کار کنی مثل همه رشته ها وووو

من تو این سال اینو فهمیدم علاقه اولین اولویته فک کن ببین خودتو تو کدوم شغلای رشته ها میتونی تصور کنی؟

مثلا من عمرا بتونم اون همه حفظیات انسانی و حفظ کنم باورت نمیشه همین جغرافیا رو بزور پاس میشدم😐💔😂😂 ولی واقعا عشق میکنم با هر کلمه به کلمه زیست و شیمی حس خیلی خوبی میدن با اینکه از حجم زیادشون اذیت میشم

برا همین میگم علاقه و استعداد اولویته

دوم اینکه میگن باید کل کتابو مرور کنی ن اشتباهه فوقش یکی دو درس از مدرسه جلو باش همیشه چون راحت تر مطلبو میگیری موقع تدریس و چون ممکنه با تدریس معلم یاد نگیری مجبور باشی بیای فیلمای گوگل رو نگا کنی برا همین میگن چن درس جلو باش از معلم چون فیلمای آموزشی خیلی وقت آدمو میگیره (من همیشه مشکل داشتم با تدریسای معلما یاد نمیگرفتم)

سوم اینکه دوستات میگن بیای انسانی علاقه پیدا میکنی ب نظرم بیشتر واسه دوستیتون میخوان کنار هم باشین ینی بیشتر به نفع خودشون حرف میزنن تا تو

تمامممم😂🤦🏼‍♀️

ببخشید زیاد شد ولی نخواستم سردرگم بمونی هرچی به ذهنم اومد هر چی میدونستم گفتم چون خودمم پارسال بی تجربه بودم😅

سوالی داشتی میتونی بپرسی❤

خداییش حیف نیس؟

آرایشگری مدرک تحصیلی نمیشه که فردا خواستی فرم پر کنی نمیتونی بنویسی که دهم ولی آرایشگری یاد گرفتم

اگه به اینجور چیزا علاقه داری میتونی بری هنرستان ولی هیچ وقت ترک تحصیل نکن🤝🏼

این سومین باره تایپ میکنم سایت قاطی کرده هی میندازه بیرون😭😂 ببین جانم خانوادت درست میگن تجربی رقا ...

ممنون مرسی کمکم کردی 

حفضیاتم شاید بگم عالیه اما علاقم همون تجربیه نمی دونم شاید به خاطر کلاسشه  

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤