2777
2789
عنوان

چن سالگی عشق رو تجربه کردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 61 پست
انشالله تو زندگیت موفق باشی و غصه ی هیچ کسی نخوری مواظب سلامتی خودت باش من وقتی ۱۸سالم بود یه پسر ج ...

ولی اونا دارن منو اذیت میکنن

⁶🖤³🖤  ¹⁴⁰²                                                       
ولی اونا دارن منو اذیت میکنن

نود درصد مردایی که ازدواج می‌کنند بعد چن روز دوباره میرن سر وقت دوست دخترای قبلی شون بعنوان سواستفاده  حالا از هر لحاظ   

شما هم خوب کاری بلاکش کردی  من اندازه موهای سرم این موارد رو از اطرافیانم دیدم  اصلا محلش نده

دختر باید از عقلش استفاده کنه و نزاره یه پسر هوسباز آرامشش رو به هم بریزه  البته منظورم کلی هست

بعد به وقتش ازدواج میکنید یاد مجردی هاتون میافتین میگید ما که مجردی هم خوشی ندیدیم همش ناله فلان مورد کردم  

بچه داری و شوهر داری و مریضی بچه و روحیش و خورد و خوراکش همش اعصاب میخواد اصلا نزار هیچ احدی آرامشت بهم بریزه   خیلی از این پسرایی که ما همه چیزمون میشن مادر و خواهر اصلا به چشم ندارن شون و تعجب میکنن یه دختری بخواد ناز این اژدر و بکشه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.