2777
2789
عنوان

چن سالگی عشق رو تجربه کردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 61 پست
خودم پسرعمم   فکر کنم ۱۳ ۱۴ سالگی الان زن و بچه داره  و هیچ حسی بهش ندارم

منم دقیقا هم سن شما و پسر عمم.  الان گاهی خوابشو میبینم تا دوسه روز فکرم مشغول میشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من فهمیدم همه ی عشقای قبل از عشق خودم که همسرمه سوتفاهم بود... سنم کم بود هرکی میدیدم فک میکردم خوبه !!! متاسفانه کم عقل بودم ...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
چرا؟

هر عشقی یه تاریخ انقضا داره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

از بچگی ینی از وقتی ده دوازده سالم بود میدیدمش

از همون موقع ی جورایی ازش خوشم میومد

نگاهای اونم گاهی ب خودم میدیدم و با توجه به اینکه مغرور بود فکر میکردم یه دلیلی داره این نگاهاش

گذشت و حدودا تو بیست سالگی دیگ قبول کردم ک این ی حس عمیقه...

خیلی نگاهم نمیچرخه و سر به زیرم ولی وقتی اونو میدیدم نمیتونستم نگاش نکنم

هرچند ک بازم خجالت میکشیدم و نگاهام زیرزیرکی بود

الان بیست و دو سالمه

فهمیدم ک حتی پدر مادرش منو واسه ازدواج بهش پیشنهاد دادن ولی نخواسته :)

و یکی دیگه رو میخواد

من نگاهم فقط به خودش بود

فقط خودشو میخواستم

ولی اون نخواست

امیدوارم خوشبخت بشه ولی واقعا دلم شکست😔😔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
۱۶ سالگی  الانم ۱۸ سالمه بخاطر قرص عصاب میخورم ولی اون رفته  اره رفته و متاهل شده پیامم ...

انشالله تو زندگیت موفق باشی و غصه ی هیچ کسی نخوری مواظب سلامتی خودت باش

من وقتی ۱۸سالم بود یه پسر جوون و پولدار از طریق دختر همسایه مون بهم پیشنهاد ازدواج داد و خواسته بود بیاد خواستگاری  ولی من شرایط خواستگاری رو تو اون موقعیت نداشتم 

ولی با هم تلفنی در ارتباط بودیم چند ماه و من از روز اول  روش دل گذاشتم چون واقعا تو خونه دیده نمیشدم یا بدتر بهت بگم تحقیر میشدم و انگار منتظر یه جرقه بودم که فوران کنم  بخیال خودم عاشق شدم  و ... احساس کردم روم دیگه حساب نمیکنه واسه ازدواج    قضیه رو به خواهر بزرگم گفتم رفت بدتر بین ما رو بهم زد و به خانوادم گفت بدتر موقعیتم خرابتر شد

تا بعد ده سال اصلا نیومد خواستگاریم بی شرف   در صورتی من یا عاشقش بودم یا احتیاج 

خیلی کمبود محبت داشتم برادرم دوسم نداشت تحقیرم میکردبعد از این موضوع دیگه بهونه دست‌آمده رود بدتر اذیتم کنه

بابا و مامان و بقیه  که اصلا محبت نمیدونستن چیه 

بعد ده سال با شوهرم ازدواج کرد خدا شاهده اصلا بهش فکر هم نمیکنم  تازه میگم خدا رو شکر با این خانواده زن ستیز ازدواج نکردم  هر چیزی یه پروسه ای داره منم ناراحتی کشیدم ولی به خدا ارزش نداشت آدم خوبه اعصابش و بزاره واسه شوهر آینده و مهمتر از همه بچه هاش نه آدم های بی معرفت