2777
2789
عنوان

بعد 30سالگی چقدر فکرتون و اخلاقاتون عوض شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انرژیم بشدت افت کرد اون انگیزه قبل رو دیگه نداشتم مرتب در حال مقایسه خودم با بقیه ام و بشدت حسوود ...

منم حس میکنم کم انرژی شدم 

شبا ترجیح میدم بخوابم و کتاب بخونم 

اما خودمو مقایسه نمیکنم با کسی 

هر دهه  دچار تغییر در نگرش ورفتار میشیم  تو دار تر خوددارتر

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

اره منم حس ضد و نقیض زیاد دارم  حس میکنم دارم پیر میشم 😂

وای من استرس شدید گرفتم پیری و تنهایی خیلی حس بدیه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

من یه جمله خوندم که یه نفر مهاجرت کرده بود و میگفت اونجا ۳۰ ساله هارو خیلی جوون میدونن و تازه ازشون میپرسن برنامت برای آینده چیه 

اما اینجا ۳۰ رو یه انسانی میدونن که داره پیر میشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ببین توضیح دادنی نیس. دوست دارم تنها باشم. دوست و رفیق زنگ زد زد نزد اصلا مهم نی. بحث نمیکنم. عجول ن ...

اااا منم اینطوری شدم 

همش حس میکنم با دوستام گشتن کار بی خودیه 

خیلی دنبال بیرون رفتن نیستم 

خانوادمو بیشتر دوست دارم 

حس میکنم با بقیه نباید بحث کنم کار بی خودیه 

صبور شدم کلی 

من یه جمله خوندم که یه نفر مهاجرت کرده بود و میگفت اونجا ۳۰ ساله هارو خیلی جوون میدونن و تازه ازشون ...

نه واقعا به نظر من بهترین سن برای شروع هر چیزی ۳۰سالگیه 

ادم خیلی پخته تر شده عاقل شده

شمام فک میکنین پیر شدین تنها میمونین؟😬

اره 😑😑 خدا نکنه البته پیرای دور برم محتاج بچن حتی اونی که پول داره نسبتا سالمه برای ی نون محتاج بچس

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡