2777
2789
عنوان

بعد 30سالگی چقدر فکرتون و اخلاقاتون عوض شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 48 پست
اااا منم اینطوری شدم  همش حس میکنم با دوستام گشتن کار بی خودیه  خیلی دنبال بیرون رفتن نی ...

افرین دقیقا همینه. حس مشترکه. الان دید بهتری داریم نسبت به زندگی. درک بهتری از جامعه داری. ولی تنهاییش یکم اذیتم میکنه 

افرین دقیقا همینه. حس مشترکه. الان دید بهتری داریم نسبت به زندگی. درک بهتری از جامعه داری. ولی تنهای ...

تنهایی به خاطر اینه که ادم هم فکر کم پیش میاد برامون 

هر می میاد سمتمون باهاش حرف میزنیم دلمون میخواد ردش کنیم حس میکنیم اونی نیست ک میخوایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی  موهات سفید شدن ؟

من دقت نکردم خیلی 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
نه واقعا به نظر من بهترین سن برای شروع هر چیزی ۳۰سالگیه  ادم خیلی پخته تر شده عاقل شده

ولی خیلی ها واقعا احساس پیری میکنن ☹ من به ۳۰ سالگی مادرم فکر میکنم میبینم واقعا خیلی جوون تر از چیزی بوده که مردم فکر میکنن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
الان دیگه مناسبتا مث تولدم سالگرد ازدواج تولدش اینا اصلا مهم نیس...قبلا حتی گریم میکردم اگه یادش نبو ...

اره منم به هر چیزی حساس بودم واکنش نشون میدادم اما الان بیشتر احترام و رفتار برام مهمه 

خیلی پخته تر شدم

میل جنسی ندارم دیگه 

عاقلانه تصمیم میگیرم نه احساسی

از تنهایی خیلی لذت میبرم

به حرف مردم اهمیت نمیدم

خیلی محتاطانه آدم ها رو برای دوستی انتخاب میکنم

من دیگه اون آدم سابق نیستم 

خوشحالم که عاقل و بزرگ شدم