2777
2789
عنوان

شرایط خاستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 29 پست

خوبع دیگه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه.توی این سی و هشت سال ایشون مشغول چه کاری بوده که دستاوردش شده فقط یه ماشین، درس هم که نخوندن. یه ...

شاید مهریه میده

اسی حتما بپرس

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

قیافه اش معمولیه منم معمولیم اخلاقی ادم معتقدیه نماز خونه اهل دود و قلیون و مشروب نیست ولی احساس میک ...

اخ تو این وضع گرونی میخواد با حقوق بازنشستگی زندگی رو بچرخونه یا چشمم به حقوق شما باشه؟

الان که دونفر هستین درسته ۳۵ میلیون رو هم حقوق خیلیه 

ولی وقتی بچه که بیاد همون بچه بخواد بره مدرسه و خرید برای خودتون اون بچه بیشتر از این حرفا میشه مخصوصا که متاسفانه بیشتر ما گرونی رو داریم تا ارزون شدن

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

درست میگی تو نظر ادمی اومد که خیلی اهل پیشرفت نیست

فقط نزار کسی واسه شرایطتت بیاد جلو درضمن با هر کس اشنا شدی که قبلا جدا شده بود حتما با همسر سابقس صحبت کن دلیل جدایی هیلی مهمه 

نه.توی این سی و هشت سال ایشون مشغول چه کاری بوده که دستاوردش شده فقط یه ماشین، درس هم که نخوندن. یه ...

من ادم پولکیی نیستم ولی همین اعتقاد شمارو دارم که اموال یک مرد نشون میده چکارست اعتیاد داره یا زن باره است و ...

البته میگه خونه فروخته و مهریه همسرش داده

بنظرت همسر سابقش راستش میگه؟

ممکنه دروغم بگه بعید نیست ولی بهر حال لابه لا حرفاش میتونی بفهمی مخصوصا که از اقا هم میپرسی میفهمی کی دروغ میگه کی راست ولی راستش این اقا حس میکنم دنبال ی لقمه حاضر امادس خیلی اهل زندگی ساختنو تلاش نیست, مگه اینکه توو مهریه دادن زیر رفته باشه

ممکنه دروغم بگه بعید نیست ولی بهر حال لابه لا حرفاش میتونی بفهمی مخصوصا که از اقا هم میپرسی میفهمی ک ...

میگم شاید به اون زنم مهریه خونه داده اموالش به من نمیگه

چجوری برم زیر زبونش چی بگم که لو بده؟

میگم شاید به اون زنم مهریه خونه داده اموالش به من نمیگه چجوری برم زیر زبونش چی بگم که لو بده؟

فک کنم رو راست ازش بپرسی منطقی تر باشه ولی کلا قبل اینکه جواب قطعی رو بدی حتما از ی مشاور کمک بگیر,, به نطر من شما خیلی پخته هستین ارزش زندگی رو میدونین و تلاش کردین واسه زندگی بهتر ولی غیر از اخلاقو شخصیت چقدر میدونین از اون اقا که ضربه هایی که از جدا شدنش خورده رو شفا داده دوباره اشتباهات گذشته رو چه بسا بیشتر نیاره توو زندگی بعدیش اینقدر که ایشون باری به هر جهته 😂😂😂