2777
2789

چند روزه اومدم مسافرت خونه خالم 

مسافرتو زهرمارم کرد این عجوزه

برای چیزی که خودش صد درصد مقصر بوده 

من داستانشو خلاصه میگم خدایی خودتون بگید من اصلا تو زندگیش نقش داشتم؟

دختر خالم چند سال پیش تو ی مهمونی با ی پسره دوست میشه بعد این دوتا بدجور عاشق هم میشن بعدها(اینم بگم تو همون مهمونی میگرنشون و خلاصه بابای پسره  میاد و..)بعد این پسره ک دخترخالم عاشقش میشه وضعشون خیلییی خوب بوده 

اصالتا هم شهری ما میشدن و شهر دختر خالم اینا ویلا داشتن و.. تا قضیه ب جایی میرسه میخوان ازدواج کنن ولی خانواده پسره بشدت مخالف بودن تا مرز نشون  ونامزدی میرن ولی بعد پشیمون میشن 

چون بابای پسره دوست داشته برادر زادشو بده  بهانه اش هم این بوده دخترخاله من خرابه و فلان ک تو مهمونی باهاش اشنا شدی خلاصه میگه جدی پسررو تهدید میکنه ک اگه میخوای بافلانی ازدواج کنی از ارث محرومی و از خونه میندازمت بیرون و ب گفته پسره کل خانواده و فامیل تحت فشارش گزاشته بودن چون دختر عموش هم خ دوسش داشت 

ته ماجرا این میشه که این دوتا بهم نمیرسن

حالا ماجرا از اینجا شروع میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور دختره تو پارتی بوده میشه خراب

پسر میشه یوزارسیف؟

خب اونم همونجا بوده دیگه مرتیکه

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

که ی روز من خونه خالم ابنا بودم بعد دختر خالم هم تو گیر این ماجرا بود که خواهر پسره زنگمیزنه هرچی از دهنش درمیاد ب دخترخالم میگه بعد اون یکی از زن عموهاش زنگ میزنه که پول لباس ما اندازه کل خانواده تو ارزش داره و..

چطور دختره تو پارتی بوده میشه خراب پسر میشه یوزارسیف؟ خب اونم همونجا بوده دیگه مرتیکه

خانواده پسرا همینه طرز فکرشون. پسرشون با هزار نفر و هزار جا باشه اما دختر آفتاب مهتاب ندیده میخوان براش

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

چطور دختره تو پارتی بوده میشه خراب پسر میشه یوزارسیف؟ خب اونم همونجا بوده دیگه مرتیکه

همون مسئله مسخره تبعیض جنسیتی 

این پسره عیب نداره و فلان 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤