2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6583 بازدید | 57 پست
دکترا ک همچین چیزی نمیگن

دکترا غلط میکنن بچه از اسپرم مرد درست میشه حتی جنسیتش هم بستگی به اسپرم مرد داره 

علت بچه دار نشدن هیچ ربطی به خانم نداره

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

منم نازام عزیزم 

فقط با رحم اجاره ای تخمک اهدایی میتونم مادر بشم اونم که هزینش ....منم حرف شنیدم به جایی رسیدم عروسک بغل میکنم این ارزوی مادرشدن رو برای همیشه بیخیال شدم 

‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎Bu Dounya seninle Guzel🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنی عذاب وجدان اینکه اون مشکلینداره و مشکل از من ادم ثانیه به ثانیه میکشه حس اضافه بودن دارم ن ...

منظورم همینه چقد فشاری میشم وقتی میبینم هم بچه دار نمیشم مث بقیه...هم مشکل ازمنه و ناراحتم ک عذاب میکشه شوهرم و از طرفی مقصرم میدونه راجب چیزی ک تقصیر من نیس و خدای بالاسرم شاهده ک بیخبر بودم مشکل از من بوده وگرنه غلط میکردم ازدواج کنم ک این همه بدبختی بکشم

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
دکترا غلط میکنن بچه از اسپرم مرد درست میشه حتی جنسیتش هم بستگی به اسپرم مرد داره  علت بچه دار ...

وقتی میگن تخمک ضعیفه یا نداری چی اونجام از مرده😔

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
منم نازام عزیزم  فقط با رحم اجاره ای تخمک اهدایی میتونم مادر بشم اونم که هزینش ....منم حرف شنی ...

چ گناهی کردیم مااا خدایا ی نگاهی بنداز ب دلامون😭

چقد میفهممت ...چقد حسرت رو دلمه... خدا چجوری میخاد جواب دلای شکسته مارو بده اخه

نمیدونم خدا میخواد چه چیزی به امثال ما بده که تمام لحظه ها ثانیه ها جونی که  باد دادیم جبران شه تمام موهای سفیدی که تو اوج جونی در اوردیم تمام لحظه هایی که پشت ویترین لباس فروشی ایستادیم بچه نداشتمون تصور کردیم تمام امپولا قرصا هورمونایی که بهمون تزریق شدبی فایده بودن فقط اعصابمون ضعیف تر کردن بجز نیشو کنایه مردم .....خدا با امثال ما خیلی بدهکار .....اروزی ما محال نبود ارزوی ما مثل روتین عادی همه زندگیا بود ولی نمیدونم چرا خدا برا ینفر به راحتی داد برا ما ها شد حسرت حسرت حسرت 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
منظورم همینه چقد فشاری میشم وقتی میبینم هم بچه دار نمیشم مث بقیه...هم مشکل ازمنه و ناراحتم ک عذاب می ...

میدونم عزیزم کاملا درکت میکنم منم همین شرایط دارم با این تفاوت که منو دکترناقص کرد در کل دیگه نازا شدم و این دردتا لحظه مرگم رو قلبم سنگینی میکنه 

ای خواهر چی بگم که این سینه ام پر از غم .از خدای خودم این انتظار نداشتم بچم بگیره نازام هم کنه.کلا ب ...

😭 نه سخت نیس 

باور داشته باش میده ..من مطمعنم همه ما بچه دار میشیم

گاهی دلم میگیره غصه میخورم ولی به بزرگیه خدا فکر میکنم

به این همه معجزه ک دور اطرافمون پیش میاد و میبینم امیدوار میشم..

تا خدا و بخشندگیش هست امید هم هست🌺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

😭 نه سخت نیس  باور داشته باش میده ..من مطمعنم همه ما بچه دار میشیم گاهی دلم میگیره غصه میخور ...

متاسفانه دیگه کشش ندارم من مربی بچه های کار بودم چند سال لبریز،بودم ازهمه این حرفای قشنگ اما متاسفانه دیگه کشش ندارم .بعضی وقتا ادم یجایی از زندگیش باید وایسه تمام درداش بزار زمین و بگه من دیگه نمیکشم خدا تسلیم شدم به درگاهت تو خدایی کن .اگر معجزه بخواد بشه اون موقعه که میشه .....

متاسفانه دیگه کشش ندارم من مربی بچه های کار بودم چند سال لبریز،بودم ازهمه این حرفای قشنگ اما متاسفان ...

از ته دل برای شما و همه چشم انتظار ها دعا کردم 🤲

خدا به هممون معجزه نشون میده🤲

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته