2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6597 بازدید | 57 پست
با این حرفت موافقم من اگر به خودم بود میرفتم بجه از پرورشگاه میوردم اما متاسفانه همسرم راضی نمیشه از ...

دقیقا حال شمارو دارم..بی حسم دیگ از همه چی خسته شدم

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز پروندم بازه رصایت ندادیم 

دیه رو نگیر ..شنیدم پول دیه سنگینی میندازه تو زندگی

البته هر طور ک خودت صلاح میدونی

انشاالله صاحب یه فرزند سالم و صالح بشی و این روزای سختت فراموش بشه

یکم صبوری کن از خدای خودت دور نشو

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

منم دقیقا بی حس شدم دیگه اصلا حال حرف زدن با خدا ندارم .

باز خوبه مشکلتون فقط بچس..منک شوهرمم باید تحمل کنم ای خدا کی تموم میشه این اوضاع 

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

دلیل اصلی بچه دار نشدن اسپرم مرد هست!

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
عزیزم برات دعا کردم خدا دامنت و سبز کنه به حق سه ساله ی امام حسین  میشه برای حاجت دلم دعا کنی& ...

ممنون از دعای خوبت🌺

برای حاجت رواییت توحید و صلوات فرستادم 

انشاالله تاپیک حاجت روایی بزنی🤲

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

دیه رو نگیر ..شنیدم پول دیه سنگینی میندازه تو زندگی البته هر طور ک خودت صلاح میدونی انشاالله صاحب ...

ای خواهر چی بگم که این سینه ام پر از غم .از خدای خودم این انتظار نداشتم بچم بگیره نازام هم کنه.کلا بی حس شدم نصبت به همچیز ‌.چند روز پیش یه بچه ایی مانتو گرفته بود صدام میکرد مامان مامان اشتباهی فکر کرد مامانشم باورت میشه روم بر نگردوندم فقط چشام بستم گفتم چه لذتی داره یکی صدات کنه مامان و تو دلم گفتم چقدر خوشبختن اون زنایی که همچین حسی تجربه میکنن بنظرت برای خدای من مادر شدن امسال ما سخته ،،،،،؟؟؟؟؟؟

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
باز خوبه مشکلتون فقط بچس..منک شوهرمم باید تحمل کنم ای خدا کی تموم میشه این اوضاع 

فکر میکنی عذاب وجدان اینکه اون مشکلینداره و مشکل از من ادم ثانیه به ثانیه میکشه حس اضافه بودن دارم نمیدونم چطور بگم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
ای خواهر چی بگم که این سینه ام پر از غم .از خدای خودم این انتظار نداشتم بچم بگیره نازام هم کنه.کلا ب ...

چقد میفهممت ...چقد حسرت رو دلمه... خدا چجوری میخاد جواب دلای شکسته مارو بده اخه