2777
2789

خیلی غصه ها خوردم قلبم بهش فشار اومده کاش دعا کنید زودتر برم از اینجا از مرگ و اونجا تنها خوابیدن هم میترسم خدایا چرا اینجوری کردی اخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنین با ارزوی مرگ کردن حالتون خوب میشه؟

چرای به جای اینکه از خدا بخاین که بهتون حال خوب بده

چیزی رو نیخاین که دست شما نیست و زمان خودش رو داره؟

شاید ارزوی مرگ کردن یه لحظه حالتون رو خوب کنه ولی ذهنتون رو بهم میریزه و راه فرار براتون میسازه

عوض من از خدا میخام که مشکلات زندگیتون رو با حال خوب به اتمام برسونه و زندگی سرشار از امیدواری و طراوت به شما هدیه بده و ذهن و قلبتون رو اروم کنه.

مطمئنین با ارزوی مرگ کردن حالتون خوب میشه؟ چرای به جای اینکه از خدا بخاین که بهتون حال خوب بده چیز ...

کم از خدا نخواستیم اما جوابی نشنیدیم چ بسا ک بدتر هم شدیم. من ک دیگه دعایی نمیکنم چون بهم میریزم وقتی میبینم بی نتیجس. ول کردم ب حال خودش ببینم تا کی میخواد بازیمون بده و غصه و عذاب ماها انگار ن انگار

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖

در عجول بودن ما انسان ها شکی نیست(توهین به شما نیست)

خیلی از ادم ها یه جایی بریدن از زندگی 

ولی خب امید که خرجی نداره

امید به یگانه هستی حتی در شرایط بسیار سخت هست که فرق بنده واقعی و بنده ای که فقط برای خوشی اون رو میخاد مشخص میکنه

خداوند بسیار توانا تر از حد تصور ماست

ولی برای مشکلاتتون اگر مالی نیست میتونین از یک مشاور باتجربه کمک بگیرین

ببین منم اول میگفتم یه بچه هست چیزی نیست انقد انقد غصه داره شوهرم فکر و خیالش بچشه منو کلی کتک زد بخ ...

تاپیکای منم بخون منم بعضی روزاارزوی مرگ میکنم ولیخب همه ما تقاط قوت داریم. کناربیا با بچه شوهرت عزیزم