2777
2789
عنوان

عکس کیستی که دفع کردم با ویتاگنوس 😭😱📸📸📷❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 22316 بازدید | 150 پست

کو؟؟؟؟؟ 

من ندیرم اخه بیبی چک دیدم فقط

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمنی کیست؟ شبیه سقطه

تو اینتر نت سرچ کردم همین شکلی بود . نمیدونم دیگه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

میخوای باردارشی.آخه منم تو اقدامم باردار نمی‌شدم رفتم دکتر سونو دادم کیست دارم ی ماه قرص مارولین خوردم هیچ فرقی نکرد کیستم بزرگتر شده دکترمو عوض کردم بهم 3ماهذقرص جلوگیری داده فریزم کردم

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
میدونی که کیست داشته باشی بی بی اشتباه نتیجه شو میده خب بهر حال هورمونات بهم ریخته س دیگه .حالم از د ...

تاحالا تجربه نکرده بودم خیلی بد بود خیلی

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

عزیزم مطمئنی کیسته؟؟

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
اندازه کف دست نیست که

این نصف کف دست بود اولی که افتاد اونقدر بود 

شما سقط جنین کردی ن کیست 

نه جنین یه چیزایی شبیه لوله هم داره قشنگ مثل جگر که وقتی میبری یه قسمت هایی هست مثل لوله انگار  .. این اونجوری نبود 

قطره ايي كه گفتي دكتر بهت تجويز كرده بود يا خودت خريدي؟ منم دو ماهي ميشه پريودام يه هفته زودتر ميشم، توي اقدام هم نيستم هورمونام بهم ريخته، اگه هورمونو ميزون ميكنه منم مصرف كنم