2777
2789
عنوان

وسواس فکری

289 بازدید | 32 پست

من وسواس فکری دارم پیش روانپزشک و روانشناس هم رفتم کلی هم دارو مصرف کردم من ازاتفاقات بعدمرگ خیلی میترسم مخصوصا برای خانوادم بیشتر برای بابام چون اخلاق تندی داره ،از عذاب قبر فشارقبر عذابهای جسمی روحی خیلی میترسم میگم اگه یکی از افراد خانوادم فوت بشن من چیکار کنم چون همش فکرم میمونه اونجا که الان بهش چی میگذره الانم خیلی نگرانم اصلا نمیتونم زندگی کنم 

با روانشناس و روانپزشکم خوب نشدی یعنی 

من تموم امیدم به اون بود

خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید افکارت رو کنترل کنی تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته خدا خودش میدونه کیو عذاب بده یا نه تو در حد نصیحت بهش توضیح بده دیگه بقیه اش با خودشونه ما نمیتونیم به ظاهر قضاوت کنیم کی قراره عذاب ببینه کی میره بهشت اصلا به این حرفا نیست 

دختر عزیزم مرسانا،قلب مامان و باباشه❤
منم دچار این دردم خیلی بده خیلی  ایق راجب چیزا متفی فکر میکنم دلم میخا بمیرم راحتشم

اره بخدا منم آرزوی مرگ میکنم همسرم هم بچه میخواد نمیدونم بااین شرایط چجوری میخوام بچه دار شم

هیچ انسانی با مرگ از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم در کنار ما حضور دارند....من خودم پدرم چند ماه پیش فوت کرد و این حقیقت برام روشن شد که اصلا مرگی وجود نداره و ما همیشه حضور داریم...از یک دونه ی کوچیک که زیر خاک رشد میکنه و تبدیل به یک درخت سَرسبز میشه و هرسال در بهار شکوفه میده میشه فهمید که هیچ چیزی در این دنیا از بین نمیره و هیچ اشتباه و نقصی هم توی این عالَم نیست....وجودِ ما بینهایت هست و همیشه در لطف و عشق زندگی خواهیم کرد چون این جسم ما فقط یک لباس هست که با مرگ هم ما ادامه ی زندگیمون رو خواهیم داشت....هیچ عذابی نیست جز رحمت خدا..

باید افکارت رو کنترل کنی تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته خدا خودش میدونه کیو عذاب بده یا نه تو در ح ...

پیش چندتا روانشناس دینی هم رفتم اوناهم همینو میگن ولی دلشوره راحتم نمیزاره 

اره بخدا منم آرزوی مرگ میکنم همسرم هم بچه میخواد نمیدونم بااین شرایط چجوری میخوام بچه دار شم

خداکنه خوب بشیم بخدا  ارزو زندگی عادی ب دلم مونده ایق حال روحیم بده میخاستم برم روانپزشک مامانم میگف نکن  ب قزصاشون اعتیاد پیدا میکنی تا بخوری خوبی

خداکنه خوب بشیم بخدا  ارزو زندگی عادی ب دلم مونده ایق حال روحیم بده میخاستم برم روانپزشک مامانم ...

آخه بدون قرص هم که نمیشه بدون قرص میخوام سرمو بکوبم به دیوار خیلی سخته خیلی حسرت زندگی قبل وسواسم رو میخورم خیلی خوشبخت بودم ولی الان چی😔😔