2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 32 پست

یادمه یه ازمونی داشتم تا چند روز قبلش نمیتونستم اصلا بخوابم همش استرس و دلشوره داشتم🤧 دقیقا روز قبلش به خودم گفتم استرس بهتره بزارم دقیقا زمانی که در معرضش قرار گرفتم و تو موقعیتی که ازش میترسیدم بودم. همون موقع استرس بگیرم. وقتی رفتم سر آزمون و سوالارو دیدم متوجه شدم به اون سختی که تصورش میکردم نبود

هیچی با موفقیت و سربلندی از جلسه آزمون اومدم بیرون و خیلی هم خوب از پسش بر اومدم😁

میدونی بعضی وقتا ذهنمون شرایط رو از اون چیزی که فکرش میکنیم عجیبتر میکنه تا راه حل های بیشتری برای حلش تو اون موقعیت بده. تا یه جایی این ویژگی خوبه ولی وقتی از حدش بگذره خیلی آزاردهنده میشه طوری که زندگی رو طاقت‌فرسا میکنه🤦‍♀️

نگران نباش عزیزدلم که تو زندگی چی پیش میاد تلاشت کن از زندگیت لذت ببری وقتی خاطرات خوبت زیادتر کنی دیگه خاطرات بد به چشم نمیان منم خودم خیلی ازین تجربه ها داشتم ولی تونستم مسیرم رو درستش کنم و مطمئنم توهم میتونی😘😘😘❤️❤️‍❤️

یادمه یه ازمونی داشتم تا چند روز قبلش نمیتونستم اصلا بخوابم همش استرس و دلشوره داشتم🤧 دقیقا روز قبل ...

منم همش میگم الان نه کسی مرده نه خدا قراره الان عذابمون کنه هروقتم خدایی نکرده یکی از افراد خانواده فوت شد اون موقع استرس بگیر براشون قرآن بخون آروم شو ولی بازم دلم شور میزنه بازم ممنون بابت راهنماییتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش میگم الان نه کسی مرده نه خدا قراره الان عذابمون کنه هروقتم خدایی نکرده یکی از افراد خانواده ...

عزیزم راستش همه ماها ازین فکر ها میکنیم. بارها شده خودم قبل خواب کلی سناریو میسازم که اگه کسایی که دوستشون دارم نباشن چی میشه و چیکار باید کنم🤦‍♀ 

تنها کاری که باید بکنیم اینه تا زمانی که هستند و هستیم، باید از وجودشون استفاده کنیم و از لحظاتمون لذت ببریم. وگرنه اگه تموم زندگیمون رو فقط به آینده فکر کنیم زمان حال رو کلا از دست میدیم. 

براتون طول عمر با عزت و سلامتی آرزو میکنم و اینکه نگران هیچی هم نباش خدا و بنده های خوبش همیشه کنارمونن❤️❤️