2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی و سمی

488 بازدید | 23 پست

دیوونه شدم در حال حاضر تنها هدفم اینه که دانشگاه قبول شم طوری که یه شهر غیر از اینجا هم قبول شم و فقط از دستشون فرار کنم 

حتی رشتمم چیزی که دوست نداشتم زدم چون اگر چیزی غیر از تجربی میزدم باید همینجا میموندم 

کل زندگیم بود دعوا و بحث سر مسائل مختلف مثل حجاب و نماز و... 

البته با کلی تلاش چند ساله پوششی و که دوست دارم دارم 

واقعا زشته که عقایدمونو بخواییم به بچه هامون یا هر کس دیگه ای تحمیل کنیم 

علاوه بر مذهبی بودنشون سمی هم هستن و واقعا با اخلاقاشون کنار نمیام و هیچ تاحالا باهاشون بهم خوش نگذشته نه هیچ مسافرتی نه هیچ بیرونی... 

و حاضرم توی خونه و اتاقم بپوسم ولی باهاشون وقت نگذرونم چون پشیمون میشم 

با اینکه 17 سالمم هست اجازه تنها بیرون رفتنو ندارم

اگه هم بخوام با دوستام برم بیرون باید حتما فضای سر بسته مثل پاساژ یا کافه برم و اونا هم باید منو تا دم در اونجا برسونن و بازم طوری باهام رفتار میکنن انگار میخوام کار خلاف شرع انجام بدم! 

خیلی سخته.. در و دعوا نکن. تمرکز کن روی درست که دانشگاه خوب و رشته ی خوب بری. چون در غیر این صورت فوقش چهار سال لیسانس رو راحتی. بعدش باز هم نمی تونی مستقل بشی. ولی رشته ات مناسب باشه می تونی کم کم مستقل بشی به روش خودت زندگی کنی. بعدش هم خانواده های اینجوری اگر درست خوب باشه بیشتر بهت آزادی می دن. پس روی درست خیلی تمرکز کن. تنها راه نجاتت هست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان دانشجویی یه دختری بود اهل قم. بهترین رشته و بهترین دانشگاه می خوند. هم اتاقی من نبود ولی هم اتاقی دوستام بود. یه شب می خواست بلایی سرخودش بیاره و کلی همه رو ترسوند. با خانواده اش خیلی دعوا داشت و خیلی تحت فشار. دختره حجاب 120 درصد داشت ولی یکی بهشون خبر داده بود تو دانشگاه چادر نداره. آخر هم نگذاشتن ادامه بده. اومدن بردنش. اون همه استعداد رو... خیلی دل هممون سوخت. 

خیلی سخته.. در و دعوا نکن. تمرکز کن روی درست که دانشگاه خوب و رشته ی خوب بری. چون در غیر این صورت فو ...

دقیقا ولی متاسفانه هر بار که دعوام میشه خیلی توی روحیم تاثیر میذاره و به درسمم لطمه میزنه و تا چند روز به جای درس خوندن گریه میکنم

من کاملا درکت میکنم چون مجردی منم این مسائلو داشتم ونذاشتن از نوجوونیم اونجور که دلم میخواد لذت ببرم همیشه محکوم به انجام کار هایی شدم که هیچ اعتقادی بهشون نداشتم حتی الان که بچه دارمم گیر دادن ادامه داره اما من اهمیت نمیدم 

هفتمین کاربریمه🤗

کاری ندارم ک خیلی از پور مادرا سمی هستن اما چرا جدیدا مد شده همه پدر و مادراشون بدن؟ راه خودشونو پیش میبرن اخرشم  موفق نمیشن میندازن گردن پدرو مادر😃

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
خوش بحالت که اینقد بفکرتن

این به فکر بودن نیست این آزار و اذیته به نظرم روحیه و آرامش فرزند از همه چیز مهم تره

اینکه به زور میخوان عقایدشونو به من تحمیل کنن یعنی به فکرمن؟ 

من ی مادرم دختر نو‌جوون دارم 

واقعا نگرانی های ما برای شما قابل درک نیست 

نمی دونم چطوری با شما برخورد کردن که اینقدر ناراحت هستید اما منم سعی میکنم خیلی مراقب دخترا باشم شاید م کارم غلط باشه 

ولی واقعا امنیت نیست نه روانی نه مالی نه جنسی نه...

من ی مادرم دختر نو‌جوون دارم  واقعا نگرانی های ما برای شما قابل درک نیست  نمی دونم چطوری ...

به رو جوری بار بیارید که فقط خودش رو به خاطر پول نفروشه

این مهم‌ترین چیز هست الان برای ی دختر

هرچی خواست براش فراهم کنید تا نره یه ی پسر بند بشه

بعضی از این گیرای شما فقط بچه رو داغون میکنه و افسرده

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی