2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی و سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 23 پست
من ی مادرم دختر نو‌جوون دارم  واقعا نگرانی های ما برای شما قابل درک نیست  نمی دونم چطوری ...

اما شیوه مراقبتتون غلطه روشتون نادرسته هرکاری اصولی داره اینکه بچه هارو عین اسیر نگهداری کنین و عقایدخودتونو به زوربه خوردشون بدید روش درستی برای مراقبت نیست نتیجه خوبی هم نداره باعث میشه وقتی دختر از اون فضا یه جوری دوربشه مثل رفتن به دانشگاه یا شهر دیگه به خاطر محدودیت های شدیدی که داشته از چاله دربیاد وخودشو بندازه تو چاه

هفتمین کاربریمه🤗
به رو جوری بار بیارید که فقط خودش رو به خاطر پول نفروشه این مهم‌ترین چیز هست الان برای ی دختر هرچی ...

نه من بهش گیر نمیدم حتی به بعضی خواسته هایش تن میدم که اصلا با عقاید من تناسبی نداره 

از لحاظ ظاهری و اینا گیر نمیدم ماه پیش گفت ژلیش مبخوام با وجود. اینکه مخالف بودم خودم بردم آرایشگاه انجام داد بعد هم خودش پاک کرد و دلشو زد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی مادرم دختر نو‌جوون دارم  واقعا نگرانی های ما برای شما قابل درک نیست  نمی دونم چطوری ...

من دختریم که تاحالا یه دوست پسر نداشتم و نمیخواستمم داشته باشم و همیشه سرم توی درس و کتاب بود و در کل راه خوب و از بد تشخیص میدادم ولی به قول شما امنیت روانی نداشتم و هر تابستون که از مدرسه و دوستام دورم افسرده میشم اخه منم یه حقی دارم تو این زندگی دوست دارم در کنار درسم تفریحاتی و که دوست دارم داشته باشم دوست دارم عین بقیه دوستام هر چند وقت یه بار برم بیرون اگه یه دختر یا پسر نوجوون دارید لطفا محدودش نکیند به جای محدود کردنش دوستش باشید تا حتی توی بدترین شرایط هم باهاتون راحت باشه و مشکلاتشو مطرح کنه ولی من حتی میترسم مشکلات درسیمو مطرح کنم چون پشیمون میشم 

نه من بهش گیر نمیدم حتی به بعضی خواسته هایش تن میدم که اصلا با عقاید من تناسبی نداره  از لحاظ ...

خوبه باز

ولی بهش یاد بدید رو عقايدش پاییند باشه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
شما چطور فهمیدی من دارم عقاید رو بهش تحمیل می کنم  زود قضاوت کردی

اتفاقا من اصلا اهل قضاوت نیستم منکه شمارونمیشناسم شما کلی گفتید که جامعه ناامنه ونگرانیهامونو درک نمیکنید منم کلی جواب دادم و بیشتر نظرم روتوضیحات استارتر از خانوادش بود که گفت خیلی محدودش میکنن ونظرشما هم درمورد توضیحات ایشون بود منم گفتم این روش غلطه هرچند هدف پشتش محافظت باشه

هفتمین کاربریمه🤗
من دختریم که تاحالا یه دوست پسر نداشتم و نمیخواستمم داشته باشم و همیشه سرم توی درس و کتاب بود و در ک ...

اره من دخترم با دوستش قرار میذاره تو پارک میبرمش خودم اونور میشسنم اینا با هم حرف بزنن شوخی کنن و اینا 

اتفاقا من اصلا اهل قضاوت نیستم منکه شمارونمیشناسم شما کلی گفتید که جامعه ناامنه ونگرانیهامونو درک نم ...

اگر تیپ و ظاهر دختر من رو ببینی هیچ شباهتی به من نداره   

دیگه باید گاهی کوتاه اومد تا به طور کلی بچه ها رو از دست ندیم 

اگر تیپ و ظاهر دختر من رو ببینی هیچ شباهتی به من نداره     دیگه باید گاهی کوتاه اومد ...

بله میدونم من خیلی موارد اینجوری اطرافم دیدم الان مثل دهه های گذشته نیست بچه هابیشتراز همسالاشون الگومیگیرن اگه ذره ای متوجه بشن که ازطرف خانواده دارن محدود میشن بیشتر لج میکنن و دوگانه رفتارمیکنن  بهتره تذکری هم میخواد داده بشه دوستانه باشه من خودم درمورد پسرم اینجوری نتیجه میگیرم 

هفتمین کاربریمه🤗