2777
2789
اون حرکت قرآن و دعاست نه متوسل شدن به دشمن خدا بازم به خدا توکل کن با ایمان کامل

من شیشه ماهه دائم چله های سنگین  گرفتم الان روزی 98 صفحه  دارم قران میخونم و همچنان منتظر..... 

قشنگم  من باید بشکنم این طلسمو  هرکسی ک بتونه بشکنه حتما اونایی ک کارای شیطانی میکنن ...

زنگ بزن به دفتر یه عالم مطمئن

نمیدونم آیت الله بهجت هنوز دفتر داره یا نه

زنگ بزن مشکلتو بگو ازونا کمک بخواه چیکار کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم بخدا نمیدونین چه لطفی در حقم میکنید میشه ایدی چیزی بهم بدید  ک بتونم ازتون خبر ...

یه پیج تو اینستا میشناسم  قهوه زده  برام خوب بوده  اسم‌پیجش   ستاره هس میخوای یه مشورت ازش‌‌ بگیر.

چرا فکر نمیکین که وسیله از طرف خدان؟  شما کلیه درد داری دکتر نمیری میشینی خونه معجزه شه؟ ...

مقایسه دعا نویس و پزشک   

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
چرا فکر نمیکین که وسیله از طرف خدان؟  شما کلیه درد داری دکتر نمیری میشینی خونه معجزه شه؟ ...

منم همین حرفا یی که زدین رو شندیدم و رفتم دنبالش

چندین سال گرفتار اجنه شدم

و چندین بیماری روحی و جسمی اومد توو خانوادمون

من تحقیق کردم حتی از خود دعانویسا

اینا هیچ وقت به نفع ما کار نمیکننو باطل نمیکنن

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

عزیزم من شیش ماهه چله های قرانی گرفتم به هر دری ک شما فکر کنی زدم اما بی فایده بوده مطمعنباشین ...

۴۰ روز تو خونه سوره ی بقره رو پخش کن هزیزم ان شالله هر طلسمی باشه باطل میشه ضمنا نماز اول وقت و صدقه )مبلغ مهم نیست تعداد دفعات خیلی مهمه مثلا روزی ۱۰تا۲۰ تا ۵۰۰ تومانی بذار کنار ان شالله تمامبلاها و مشکلاتتون برطرف میشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
 شما کسیو نمیشناسین بتونه باطل کنه؟ 🥲

بهم پیام بده،تو اهواز میشناسم،تلفنی...خود بروجرد هم تو راسته بازارش یهود هست که🤔

کاش اونقدری که توقع دارید ،لیاقتم داشته باشید😊