چرا فکر نمیکین که وسیله از طرف خدان؟ شما کلیه درد داری دکتر نمیری میشینی خونه معجزه شه؟ ...
مقایسه دعا نویس و پزشک
من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
چرا فکر نمیکین که وسیله از طرف خدان؟ شما کلیه درد داری دکتر نمیری میشینی خونه معجزه شه؟ ...
منم همین حرفا یی که زدین رو شندیدم و رفتم دنبالش
چندین سال گرفتار اجنه شدم
و چندین بیماری روحی و جسمی اومد توو خانوادمون
من تحقیق کردم حتی از خود دعانویسا
اینا هیچ وقت به نفع ما کار نمیکننو باطل نمیکنن
توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمیخواهند. اگر بخواهند دعا میکنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباشTake care
عزیزم من شیش ماهه چله های قرانی گرفتم به هر دری ک شما فکر کنی زدم اما بی فایده بوده مطمعنباشین ...
۴۰ روز تو خونه سوره ی بقره رو پخش کن هزیزم ان شالله هر طلسمی باشه باطل میشه ضمنا نماز اول وقت و صدقه )مبلغ مهم نیست تعداد دفعات خیلی مهمه مثلا روزی ۱۰تا۲۰ تا ۵۰۰ تومانی بذار کنار ان شالله تمامبلاها و مشکلاتتون برطرف میشه