2777
2789
بهم پیام بده،تو اهواز میشناسم،تلفنی...خود بروجرد هم تو راسته بازارش یهود هست که🤔

وای تزوخدا میشه جوابمو بدین؟؟؟  بلد نیستم با نی نی سایت چجوری پیام بدم؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه به منم معرفی کنی

سلام عزیزم

والا میشناسم ولی خب چندباری چندنفر رو معرفی کردم،بخاطر قیمت و اینا اذیت میکردن و مزاحمت ایجاد کردن واسه اون شخص،منم دیگه والا روم نمیشه کسیو معرفی کنم

کاش اونقدری که توقع دارید ،لیاقتم داشته باشید😊
سلام عزیزم والا میشناسم ولی خب چندباری چندنفر رو معرفی کردم،بخاطر قیمت و اینا اذیت میکردن و مزاحمت ...

لطفا توی خصوصی بهم معرفی کن الان خیلیاشون کلاهبردارن اگه اونی که میشناسید کارش خوبه بهم بگید. 

خانوم موسیوند داخل همدانه کارش حرررررف نداره هرکاری از دستش برمیاد ردخورنداره خدایی اخه دیگه هم خودم هم بقیه نتیجه گرفتیم فوری ،زاغه و سید خلیل و...به پاش نمیرسن من همرو امتحان کردم شمارش و هم میزارم هرکی قسمتش شد برمیداره منم دعا میکنه  09362301011‌ 

لطفا توی خصوصی بهم معرفی کن الان خیلیاشون کلاهبردارن اگه اونی که میشناسید کارش خوبه بهم بگید. 

فقط خانوم موسیوند همدانه شهرک مدنی معجزه میکنه انقدر سریع نتیجه گرفتیم چه خودم چه خانوادم توهرزمینه ای ک مشکل داشته باشی از ریشه حل میکنه من ک سالها پنبال یه همچین فرشته ای بودم 09362301011 

هیچ دعانویسی بخصوص توهمدان یا اطرافش عمرا به خانوم موسیوند نمیرسه محشره کاراش همسر منو مطیع مطیع کرده جوری که فقط چشمش به دهن منه خیر ببینه خیلی زندگیارو نجات داده   09362301011

یعنی خانوم موسیوندو نمیشناسین توهمدان؟ خیلی کاراش عالیه من هیچکسو اندازه اون قبول ندارم تضمینیه واقعا خیلی وقتا دوسه روزه نتیجه میگیری هرچی بگه همون میشه لعنتی ردخور نداره طلسماش۰۹۳۶۲۳۰۱۰۱۱

اخه چرا مسخره کنیم من خودم معجزه زندگیمو دیدم یه خانومه توهمدانه کاراش حرف نداره خیییییلی قدرتمنده کاراش سریع جواب میگیری ما که خانوادگی مدیونشیم اینه شمارش۰۹۳۶۲۳۰۱۰۱۱