وقتی یه بیشرف ازراه برسه و یه طلسم سنگین براتون بزنه و هر راه بریدا گره کارتون وا نشه. اون وقت درد مجبوری بایدددد رفت و اون طلسمو شکوند یا باطلی زد می فهمید ک بیجا نصیحت نکنید خودم ب چشم دیدم طرفمون شب عروسی همچین بحث توپی بیخودی و بی دلیل میشه بین زنا شوهره میشه و نزدیک ۶ماه مرد زنشا ول میکنه میره درد اینکه ب پارچه میت براشون زدنا هر راهی میره نمیشه وووووو طررررررف مجبوره بره اون طلسمو باز کنه تا زندگیش زندگی بشه حالا من کاری ب جن و شیطان ندارم اما ادم تا وقتی مجبور نشه نمیره فقط خدا کنه فقط این اتفاق برای هیچ بنی بشری نیفته ک حتی نخواید حسشو مزه کنید .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعا نویس اونم یهودی ؟؟؟؟؟ برو استغفار کن عزیزم اینجوری گشایش حاصل میشه نه دعا نویس یهود
عزیزم من شیش ماهه چله های قرانی گرفتم به هر دری ک شما فکر کنی زدم اما بی فایده بوده مطمعنباشین مجبور نبودم نمیرفتم باید باطلش کنم این کوفتا رو تا زندگی خودم وخانوادم از بیشتر نابود نشده