2777
2789

وقتی یه بیشرف ازراه برسه و یه طلسم سنگین براتون بزنه و هر راه بریدا گره کارتون وا نشه. اون  وقت درد مجبوری بایدددد رفت و اون طلسمو شکوند یا باطلی زد می فهمید ک بیجا نصیحت نکنید خودم ب چشم دیدم طرفمون شب عروسی همچین بحث توپی بیخودی و  بی دلیل میشه بین زنا شوهره میشه   و نزدیک ۶ماه مرد زنشا ول میکنه میره  درد اینکه ب پارچه میت براشون زدنا هر راهی میره نمیشه وووووو طررررررف مجبوره بره  اون طلسمو باز کنه تا زندگیش زندگی بشه حالا من کاری ب جن و شیطان ندارم اما ادم تا وقتی مجبور نشه نمیره فقط  خدا کنه فقط این اتفاق برای هیچ بنی بشری نیفته ک حتی نخواید حسشو مزه کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا نویس اونم یهودی ؟؟؟؟؟ برو استغفار کن عزیزم اینجوری گشایش حاصل میشه نه دعا نویس یهود

عزیزم من شیش ماهه چله های قرانی گرفتم به هر دری ک شما فکر کنی زدم اما بی فایده بوده مطمعنباشین مجبور نبودم نمیرفتم  باید باطلش کنم این کوفتا رو تا زندگی خودم وخانوادم از بیشتر نابود نشده

عزیزم من شیش ماهه چله های قرانی گرفتم به هر دری ک شما فکر کنی زدم اما بی فایده بوده مطمعنباشین ...

بابا میفهمت درکت میکنم این مشکل برای اطرافیان ماهم پیش اومده ب چششسشش دیدم

چ مشکلیه ک خدا نمیتونه حلش کنه اما بنده خدا ک همون دعا نویس باشه میتونه

چرا فکر نمیکین که وسیله از طرف خدان؟  شما کلیه درد داری دکتر نمیری میشینی خونه معجزه شه؟  خود خدا گفته باید یه حرکتی  کنی  ک جواب بده

ببین من کار ندارم میری یا نه  ولی اینو بدون اگر بری دیگ دفعه آخرت نخواهد بود و زندگیت فلج خواه ...

زندویم همین حالام فلج شده با طلسمی ک ب سر خودم و خانوادم اوردن  بدبخت تر از این بشینم نگاه کنم ادامه داشته باشه؟ 

بزار از دختر داییم بپرسم خبرشو بت میدم 

مرسی عزیزم بخدا نمیدونین چه لطفی در حقم میکنید میشه ایدی چیزی بهم بدید  ک بتونم ازتون خبر بگیرم؟  همینجام باشه اشکال نداره میشه فالوی چیزی کرد اینجا؟ 

از کی تا حالا شیاطین که دشمن قسم خورده انسان هستن میان به نفع انسان کاری کنن؟

اولش کارت درست میشه که شرک کنی

بعدش انواع مصیبت‌ها و مریضی‌ها و بلاها رو با دست خودت وارد زندگیت می‌کنی

از کی تا حالا شیاطین که دشمن قسم خورده انسان هستن میان به نفع انسان کاری کنن؟ اولش کارت درست میشه ک ...

قشنگم  من باید بشکنم این طلسمو  هرکسی ک بتونه بشکنه حتما اونایی ک کارای شیطانی میکنن نیست که