2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی

225 بازدید | 17 پست

سلام مامانای گل،من دخترم شش ماهشه،دو ماه پیش از شیرم افتاد،اومدم شیر خشک بهش بدم نساخت بهش و معلوم شد حساسیت داره چون این ماه اصلا وزن نگرفت و اسهال و استفراغ پیدا کرد،شیر پپتی دکتر براش داده نمیخوره،نمیدونم چیکار کنم،چه شیری بدم هم برای حساسیت خوب باشه هم طعمش بهتر باشه،دیگه بچه بزرگ شده شیر تلخم نمیخوره،خواهش میکنم کسی تجربه ای داره بگه

مارکای مختلف داره همون پپتی،مثلا اپتامیل فک کنم تلخ باشه ولی بقیش بهتره.ی مارک دگ براش بگیر.پسر منم همین بود 

یه سوال،شما خودتون تو اون ۶ ماه لبنیات استفاده نمی‌کردید؟چون اگ حساسیت باشه خودتونم لبنیات بخورید حساسیت نشون میداد ب شیر شما،و این که تو زمانی ک باردار بودید خودتون به لبنیات حساس بودید؟ببخشیدا چون خودمم باش درگیرم میپرسم

مارکای مختلف داره همون پپتی،مثلا اپتامیل فک کنم تلخ باشه ولی بقیش بهتره.ی مارک دگ براش بگیر.پسر منم ...

من جواب میدم که دوتا بچه هام درگیر بودن

نه من اصلا مشکلی با لبنیات نداشتم ولی هردو بچه‌هام آلرژی داستن و از یک ماه‌گی که فهمیدم کلا حذف کردم از غذام

سر بارداری دومی مصرف لبنیات رو خیلی کم کردم شاید آلرژی نده ولی آلرژی داشت و بدترم داست

تازه فقط لبنیات نبود خیلی چیزهای دیگه هم بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جواب میدم که دوتا بچه هام درگیر بودن نه من اصلا مشکلی با لبنیات نداشتم ولی هردو بچه‌هام آلرژی دا ...

منم بچه اولم رفلاکس داشت بخاطر آلرژی ب خیلی چیزام آلرژی داشت،منم تو بارداری ب همش آلرژی داشتم.الان باردارم ب چیزی آلرژی ندارم گفتم بلکه اینبار بچم آلرژی نداشته باشه

منم بچه اولم رفلاکس داشت بخاطر آلرژی ب خیلی چیزام آلرژی داشت،منم تو بارداری ب همش آلرژی داشتم.الان ب ...

بچه های منم رفلاکس داشتن و اگزما

نمیدونم من کلا در هیچکدوم بارداری هام مشکل آلرژی نداشتم

بچه های منم رفلاکس داشتن و اگزما نمیدونم من کلا در هیچکدوم بارداری هام مشکل آلرژی نداشتم

الان چند سالشونه؟با وزن گیریشونم مشکل داشتی؟پسر من ۲ سالشه الان دگ آلرژیش تموم شده ولی خیلی کم وزنه ۱۰ کیلوعه

مارکای مختلف داره همون پپتی،مثلا اپتامیل فک کنم تلخ باشه ولی بقیش بهتره.ی مارک دگ براش بگیر.پسر منم ...

من تا چهار ماه شیر خودمو دادم بهش،دو ماهه شیرخشکی شده،و با شیر خودمم مشکلی نداشت،منم لبنیات میخوردم ولی نه زیاد،البته رفلاکس شدید داشت و گاهی بی قراری که من نمیدونستم واسه حساسیتش هست،وقتی از شیرم افتاد و مجبور شدم مستقیم شیرخشک گاو بدم حساسیت خفیفی که داشت کاملا خودشو نشون داد،من توی بارداری هم لبنیات میخوردم و مشکلی نبود

الان چند سالشونه؟با وزن گیریشونم مشکل داشتی؟پسر من ۲ سالشه الان دگ آلرژیش تموم شده ولی خیلی کم وزنه ...

ببخشید عزیزم پسر شما از کی فهمیدین آلرژی داره ،بعد رشدش و حرکاتش با وجود محدودیت غذایی خوب بود؟ ببخشید میپرسم شما شیرخشک چی میدادین بهش که هم طعم بهتری داشته باشه و هم برای حساسیت خوب باشه

من تا چهار ماه شیر خودمو دادم بهش،دو ماهه شیرخشکی شده،و با شیر خودمم مشکلی نداشت،منم لبنیات میخوردم ...

ببر دکتر بگو نمیخوره برات ی مارک دگ از شیر معرفی میکنه،تقریبا همه مارکای شیر خشک پپتی دارن.تا دستت بیاد چ شیری بهش می‌سازه یکم طول میکشه.

وزن گیریش خوب بوده بچه شما؟پسر من منو دق داد سر وزن گیریش آخرم زیر نمودار همیشه 

ببر دکتر بگو نمیخوره برات ی مارک دگ از شیر معرفی میکنه،تقریبا همه مارکای شیر خشک پپتی دارن.تا دستت ب ...

تا وقتی شیر خودمو می‌خورد بد نبود،ولی از وقتی شیرخشک خورد خوب نبود،یک ماه که اصلا اضافه نکرد،برای من زیر نمودار سبزاومده

ببخشید عزیزم پسر شما از کی فهمیدین آلرژی داره ،بعد رشدش و حرکاتش با وجود محدودیت غذایی خوب بود؟ ببخش ...

من از همون اول فهمیدم چون رفلاکسش خیلی شدید بود و بردم دکتر سریع تشخیص داد،خودمم توانایی رژیم گرفتن نداشتم ک لبنیات نخورم برا همین شیر خشک دادم،من ببلاک میخورد پسرم......هوش و تحرک و همه چیش خیلی عالیه سیستم ایمنی قوی هم داره ب ندرت مریض میشه فقط وزنش کمه

ببخشید شما غذای کمکی چی میدین بهش که مقوی باشه؟

الان که دگ غذای سفره میخوره ولی قبلا براش برنامه غذایی گرفته بودم،عدسی و حلیم و کاچی و گوشت تو شیشه و املت خرما و همه چی براش درست میکردم ولی بد غذا بود خ نمی‌خورد الانم همینه

ببخشید عزیزم شما شیر خشک هم میدادین؟ چه مارکی میدادین؟

بچه اولم مربوط به ۱۳سال پیشه 

فقط شیرخشک برپایه سویا بود که اونم بعد ۶ماهگی دادن قبلش دکتر گفت خوب نیست

دومی فقط آپتامیل پپتی بود ‌اون زمان که اونم با اینکه از یک ماهگی همراه شیر خودم می‌خورد از ۲ماه دیگه نخورد اصلا و فقط،شد شیر خودم