2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی مرد خوبیه ولی دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3068 بازدید | 42 پست
چه دنیاییه ، خدایا سیم های دنیات اتصالی کردن قاطی پاتی شده همه چی ، یکی ازربی توجهی میناله یکی هم ای ...

باید چرخشون کنن باهم نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی داشتی... درمان نشده. مشکلات قبلی هم داشتید هم با هم قاطی شده. برو خودت تکی مشاور. به نظرم جا ...

خودمم خیلی زیاد حس میکنم افسردگی دارم ،اغلب دلم میخواد بچم و بردارم برم یه جا که کسی نباشه

یعنی هیشکی دلش نمیخواد شوهرش یکم مردونگی و جذبه داشته باشه ،این ایده اله که به جای اینکه تو سر بزار ...

همین که بهت محبت می‌کنه همین که بهت خیانت نمیکنه.همین که داره واسه آرامش و اسایشت تلاش می‌کنه همین اوج مردونگیه.خیلیا هستن حسرت اینو دارن همسرشون یه جمله محبت آمیز بهشون بزنه.ارامش تو زندگیشون باشه.بهشون خیانت نشه.

خواهش میکنم قبل ازدواج مشاوره برو به خاطر شریک زندگیت هم که شده هر دو عذاب میکشید منم از اول سرد بود ...

عزیزم...

بنظرت چرا سردی؟؟

من حس میکنم چون پسری دور و ورم نیس و نیازهامو خیلی سرکوب کردم شاید برا اونه

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
هفته پیش ۱۰ روز سفر بودم اصلا دلم تنگ نشد براش کلا از اول زندگی هر موقع تنها رفتم سفر دلتنگش نشدم&nb ...

به نظرم داری در حقش ظلم می کنی اول بیا تلاشت رو بکن تو با عقلت اونو تایید می کنی خب پس مشکلی نداره شوهرت ببین بیا یه تمرینی رو شروع کن تظاهر کن دوستش داری تمرین کن حتی اگه سختته از تایم کم جملات کوتاه شروع کن بعدش تویه ورق محسناتش رو بنویس ونگاه کن بهش فکر کن یواش یواش عاشقش میشی عشق بعد ازدواج خیلی محکمتره چون با شناخت صدرصدی پیش میاد به خودت وهمسرت کمک کن وگرنه بعداز خارج شدن از این زندگی می بینی که کارهات همش لجبازی بوده وبی منطق واشتباه

یعنی هیشکی دلش نمیخواد شوهرش یکم مردونگی و جذبه داشته باشه ،این ایده اله که به جای اینکه تو سر بزار ...

خیر خانم ایشون دنبال محبتته نه که فکر کنی زنانه رفتار می کنه طفلکی به زبون اومده متاسفم برات کمی تو این بچرخ تا مردونگی وجذبه شوهرای دیگه رو ببینی

همسر شما مشکل نداره ایشون خود واقعیشون هستن اما شما خود واقعیت نبودی و نگفتی از زندگی چی میخوای خودتو نادیده گرفتی 

این حالتم تا یه جایی دوام میاره آخرش لبریز میشه 

برو دکتر 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
عزیزم... بنظرت چرا سردی؟؟ من حس میکنم چون پسری دور و ورم نیس و نیازهامو خیلی سرکوب کردم شاید برا ا ...

تو دوران مجردی هم همیشه منطقی بودم و احساساتی برخورد نمیکردم حس میکنم الان افسردگی دارم و خستم ،چون پسرم هم ناارومه 

تو دوران مجردی هم همیشه منطقی بودم و احساساتی برخورد نمیکردم حس میکنم الان افسردگی دارم و خستم ،چون ...

ولی حالا که ازدواج کردی یکاری کن از این حالت دربیای.

منم منطقی برخورد کردم

با اکسم که دوسش داشتم خودم تموم کردم تمام دلتنگی ها رو به جون خریدم ولی چون میدونستم عاقبت نداره تحمل کردم

ولی حالا که ازدواج کردی یکاری کن از این حالت دربیای. منم منطقی برخورد کردم با اکسم که دوسش داشتم خ ...

الان حالم بهتره وقتی تاپیک زدم یه هفته پریودیم دیر شده بود و عصبی بودم ، دارم قطره گل سرخ میخورم که ضد افسردگی هم هست چکاپ دادم به پیشنهاد روانشناس گفت این علایم اغلب مال کمبود اهن و د۳ این چیزا هم هست جوابش نیومده واسه اونایی گفتم که گاهی دوار این حسها میسن ، و در کل دارم سعی میکنم خوبی هاش و واسه خودم بزرگ کنم

الان حالم بهتره وقتی تاپیک زدم یه هفته پریودیم دیر شده بود و عصبی بودم ، دارم قطره گل سرخ میخورم که ...

پس منم در آینده قطره گل سرخ بخورم