سلام خانوما اولین باره تاپیک زدم ،چون دیگه واقعا از خودم خستم ،۶ ساله ازدواج سنتی کردم کاملا منطقی همسرم و انتخاب کردم ،خیلی مهربونه و عاشق اینه بهش محبت کنم ولی من مث یخ سرد شدم از بعد زایمان اصن دوست ندارم بوسش کنم بغلش کنم حسی بهش ندارم کوچیکترین کاراش میره رو مخم ،طوری شدم یه مدته میگه بی عاطفه ای و مث مرد مبمونی از نظر منم اون مث زن میمونه کاراش ،چیکار کنم چجوری تمرین کنم که دوسش داشته باشم میدونم مشکل از منه دلم میسوزه براش با این زن گرفتنش😞😞
افسردگی داشتی... درمان نشده. مشکلات قبلی هم داشتید هم با هم قاطی شده. برو خودت تکی مشاور. به نظرم جای امیدی هست. تو اول حال خودت رو کمی بهتر کن. بعد برو سراغ ازدواجت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی هیشکی دلش نمیخواد شوهرش یکم مردونگی و جذبه داشته باشه ،این ایده اله که به جای اینکه تو سر بزار ...
همین که بهت محبت میکنه همین که بهت خیانت نمیکنه.همین که داره واسه آرامش و اسایشت تلاش میکنه همین اوج مردونگیه.خیلیا هستن حسرت اینو دارن همسرشون یه جمله محبت آمیز بهشون بزنه.ارامش تو زندگیشون باشه.بهشون خیانت نشه.
هفته پیش ۱۰ روز سفر بودم اصلا دلم تنگ نشد براش کلا از اول زندگی هر موقع تنها رفتم سفر دلتنگش نشدم&nb ...
به نظرم داری در حقش ظلم می کنی اول بیا تلاشت رو بکن تو با عقلت اونو تایید می کنی خب پس مشکلی نداره شوهرت ببین بیا یه تمرینی رو شروع کن تظاهر کن دوستش داری تمرین کن حتی اگه سختته از تایم کم جملات کوتاه شروع کن بعدش تویه ورق محسناتش رو بنویس ونگاه کن بهش فکر کن یواش یواش عاشقش میشی عشق بعد ازدواج خیلی محکمتره چون با شناخت صدرصدی پیش میاد به خودت وهمسرت کمک کن وگرنه بعداز خارج شدن از این زندگی می بینی که کارهات همش لجبازی بوده وبی منطق واشتباه
ولی حالا که ازدواج کردی یکاری کن از این حالت دربیای. منم منطقی برخورد کردم با اکسم که دوسش داشتم خ ...
الان حالم بهتره وقتی تاپیک زدم یه هفته پریودیم دیر شده بود و عصبی بودم ، دارم قطره گل سرخ میخورم که ضد افسردگی هم هست چکاپ دادم به پیشنهاد روانشناس گفت این علایم اغلب مال کمبود اهن و د۳ این چیزا هم هست جوابش نیومده واسه اونایی گفتم که گاهی دوار این حسها میسن ، و در کل دارم سعی میکنم خوبی هاش و واسه خودم بزرگ کنم