2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی مرد خوبیه ولی دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3068 بازدید | 42 پست
همش خودتو بزار تو ی موقعیتی ک بخاطر بی محبت تو رفته سمت ب زن دیگه و اون بهش محبت می‌کنه شاید اینجوری ...

دنبال عوض کردن خودمم ،ولی نمیدونم چجوری وقت مشاوره هم گرفتم ، اتفاقا هر موقع خسته بودم میومدم میخوندم از بدی شوهراشون و شکر میکردم ولی تا میاد خونه باز انگار دوسش ندارم و تو اعصابمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو هستم همسزم همش دنبال  محبت منه با این تفاوت که من همسرم رو دوست دارم اما اخلاقم اینطور ه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و جدا شدم. مگه چند بار زندگی میکنم که بخوام با کسی که هرکاری میکنم ولی ...

نه من بچه دارم خودم میدونم ایراد از منه ،تنها ایرادش اینه اون عرضه مردانه رو نداره مثلا من موتور خیلی دوس دارم اون بلد نیست کار فنی اصلا بلد نیست ،اصلا جذبه نداره غرور نداره یعنی تو دعوا نصف روز نشده میاد منت کشی ،میدونم میگین شکمت سیره ولی از درون تمام مولکولهام میخوان گاهی خفش کنن نمیدونم چمه

منم خیلی اهل ابراز علاقه نیستم دلم برای همسر آیندم میسوزه البته شاید خوب بشم یکی گفت تو با اکست ر ...

خواهش میکنم قبل ازدواج مشاوره برو به خاطر شریک زندگیت هم که شده هر دو عذاب میکشید منم از اول سرد بودم الان بدار شدم 

نه من بچه دارم خودم میدونم ایراد از منه ،تنها ایرادش اینه اون عرضه مردانه رو نداره مثلا من موتور خیل ...

چه دنیاییه ، خدایا سیم های دنیات اتصالی کردن قاطی پاتی شده همه چی ، یکی ازربی توجهی میناله یکی هم اینجوری ، منی که شوهرم خیانت کرده و هنوز طلبکاره چکار کنم؟اصلا منو نمیبینه باشم نباشم بمونم نمونم 

تو ذهن ناخوداگاهت هنوز درگیر اونی.شاید بگی نه فلان ولی مطمئنا ذهنت درگیره.چون با این حجم خوبی از همس ...

یعنی هیشکی دلش نمیخواد شوهرش یکم مردونگی و جذبه داشته باشه ،این ایده اله که به جای اینکه تو سر بزار رو دستش اون بیاد بخوابه تو بغلت یا بخوابه رو پات یا بگه سرم و نوازش کن ، من از اینا بدم اومده چون حس میکنم یه مردم که داره به زنش محبت میکنه