2777
2789

سلام خانوما اولین باره تاپیک زدم ،چون دیگه واقعا از خودم خستم ،۶ ساله ازدواج سنتی کردم کاملا منطقی همسرم و انتخاب کردم ،خیلی مهربونه و عاشق اینه بهش محبت کنم ولی من مث یخ سرد شدم از بعد زایمان اصن دوست ندارم بوسش کنم بغلش کنم حسی بهش ندارم کوچیکترین کاراش میره رو مخم ،طوری شدم یه مدته میگه بی عاطفه ای و مث مرد مبمونی از نظر منم اون مث زن میمونه کاراش ،چیکار کنم چجوری تمرین کنم که دوسش داشته باشم میدونم مشکل از منه دلم میسوزه براش با این زن گرفتنش😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یباریه روانشناسی میگفت اگه میخوای بدونی همسرتودوس داری یانه یک هفته ازش دورشواگه دلتنگش شدی یعنی دوس ...

من ماه شده رفتم

ذره ای نبودش رو حس نکردم

اه  دیگه حالم واقعا بده

دنبال احترامم

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
یباریه روانشناسی میگفت اگه میخوای بدونی همسرتودوس داری یانه یک هفته ازش دورشواگه دلتنگش شدی یعنی دوس ...

هفته پیش ۱۰ روز سفر بودم اصلا دلم تنگ نشد براش کلا از اول زندگی هر موقع تنها رفتم سفر دلتنگش نشدم 

همش خودتو بزار تو ی موقعیتی ک بخاطر بی محبت تو رفته سمت ب زن دیگه و اون بهش محبت می‌کنه شاید اینجوری ب خودت بیای،شوهرت گناه داره تو این سایت ببین چقدر مرد ظالم وجود داره ک حتی تو خونه برا زنش دوربین گذاشته ک تا سر کوچه هم میتونن بره خودتو عوض کن تا بعدا پشیمون نشدی