2777
2789
عنوان

با شوهرم سر اومدن مامانش ب خونمون دعوا داریم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اسی جان ، تنها راه حلش اینه که ... غیر مستقیم مادرشوهر رو دکش کنی . حالا که مستقیماً نمیشه با شوهرت مشکل رو حل کنی ، پس پای سیاست رو بکش وسط . مثلاً یه چند بار که واقعاً کلی کار داری و سرت شلوغه ، اگر مادرشوهرت اومد درو باز نکن . بعدش هم ، هم به شوهرت و هم به مادرشوهرت بگو خیلی کار داشتم و چون درگیر کارهام بودم ، متوجه نشدم . اینطوری یا نمیاد دیگه ، یا قبلش زنگ میزنه اگه بخواد بیاد که تو میتونی بهش بفهمونی که نیاد چون کار داری و سرت شلوغه . یا مثلاً اگر دیدی سوال های الکی و بی ربط می‌پرسه ، سربالا جواب بده یا بگو ببخشید سرم شلوغه و دیگه هیچی جوابش رو نده . 

خلاصه دیگه ... نمیدونم 

فقط اینکه یه جور دیگه از این به بعد برخورد کن که نه سیخ بسوزه نه کباب ، هم مادرشوهرت بفهمه خوشت نمیاد از دخالتش هاش و هم شوهرت بهونه ای واسه دعوا نداشته باشه . 

یه مدت کار فینگرفود انجام ندین به بهونه کمردرد یا مشکل دیگه  تا یکی دوماه قسطا بمونه و قدر بدونه .  کسی که به هر بهونه اسم طلاق بیاره اخرم خون به جگرت میکنه که بیزار بشی از کمک هایی که کردی 

خودش بهم میگ زود تر بیا حرف بزنیم  بعدشم من بیشتر از شما به خانوادمون شناخت دارم  هرهفته ...

همه مثل شما نیستن‌اینادرک کن‌ بعدشم‌مادرشوهرچه حقی داره همیشه بره خونه عروس وتازه ایرادم‌بگیره

ببین اسی جان ، تنها راه حلش اینه که ... غیر مستقیم مادرشوهر رو دکش کنی . حالا که مستقیماً نمیشه با ش ...

اره عزیزم منظورت رو فهمیدم اگر بتونم حتما اینکارو میکنم

به قول شما چاره ی دیگه ای  نیست