سلام و احترام به دوستان نی نی سایت
من حمیدرضا یافتیان هستم. مربی رهایی از روابط سمی، هیپنوتیزور، بنیانگذار هیپنوتیزم ارتباطی و متخصص تقویت عزت نفس. در سایت هیپنوکالا و یافتیان دات آی آر.
می خوام کمکتون کنم که برای همیشه در وزن ایده آل خودتون باشید.
چاقی و لاغری ( وزن ایده آل ) قبل از هر چیز یک برداشت ذهنی هستش. خودآگاه شما هزار تا دلیل میاره که چرا الان چاق یا لاغر هستید، ولی در ناخودآگاه شما که قدرت برتر هستش، فقط یک چیز قرارداره: من همینم که هستم.
دوستان عزیزم، همیشه بین قدرت اراده و قدرت ناخودآگاه، این ناخودآگاه هستش که برنده میشه.
شما توی ناخودآگاهتون یک وزنی، مثلا 40 کیلو، 60 کیلو، 100 کیلو یا هر وزنی، ثبت شده. حالا هر چقدر هم تلاش کنید نمی تونید تغییرش بدید. ممکنه دو سه ماه با تلاش زیاد بتونید، ولی قطعا ناخودآگاه برنده میشه و شما رو دوباره به همون وزن قبلی و چه بسا کمتر برای لاغران و بیشتر برای چاقها بر می گردونه.
اگه می خواید تغییر وزن بدید باید حتما حتما توسط هیپنوتیزم و خودهیپنوتیزم وارد ناخودآگاه خودتون بشید و برنامه ریزیش رو تغییر بدید.
اگه هوای خونه گرمه، به رادیاتورها کاری نداشته باش، برو توی بالکن و درجه پکیج رو از اونجا کم کن، رادیاتور مثال اندام و پکیج مثال ناخودآگاه شماست.
اگه براتون فایده داشت نظر بذارید و دقیق بفرمایید می خواید چه مشکلی رو حل کنید تا براتون توضیح بیشتری بدم.
من مدیر و موسس سایت هیپنوکالا هستم. میتونید اونجا به مطالب بیشتری دسترسی داشته باشید.