2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 48611 بازدید | 23781 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغر هااااا چطوری چاق میکنیددد؟؟

ما یک ماه دیگه عروسی داریمممم💔

نمیخام با غذای زیاد چاق بشم همش چربی و عوارضه

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

کالری شماری خیلی روش خوبیه، ولی به نظرتون همیشه شدنیه؟ 🤔 من از یه مربی شنیدم که می‌گفت مهم‌تر از شمردن کالری، اینه که ترکیب غذاهامون رو درست انتخاب کنیم، چون بدن همیشه با عددای دقیق کار نمی‌کنه، بلکه با هورمونا و سیگنالای گرسنگی و سیری! مثلا رضا سوری میگه:

کسی تجربه داره که بدون کالری شماری ولی با اصول درست، وزن کم کرده باشه؟ بیاید تجربیاتمونو بگیم، شاید یه روش راحت‌تر هم پیدا کنیم! 😍