2777
2789

عاقا کلا بیرون رفتن منو رفیقام باهم همش میشه گشتن دنبال جا آخرشم میریم همون جای همیشگی  کافه سفره خونه سینما و ارم چمران😐

یه جای باحال معرفی کنین کجا با رفیقاتون میرین ددر دودور😃

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         
خب تا هدف چی باشه ادم غذا بخوره حرف بزنه  یا بگرده چی

کلا خوشبمذرونیم. یجا ک وایب باحالی داشته باشه یه تفریحی کاری چیزی. صرفا غذا ن

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باغ ارم زیاد میرفتیم!!!

کافه گلها تو قصر دشت....(این دوبار رفتیم، ی کافه تو خیابون بلوار دوستان هست اونجا هم معرکه است)...

ی کافه کتاب زیر پل معلم تقریبا اونم باحاله...

و چهار راه قصر دشت به سمت بیمارستان کوثر، محوطه گل و گیاه هم خیلی هیجان انگیز، ی کافه هم هست خوبه!!!

باغ زینت الملوک هم دو ماهی، ی بار....

حافظ...

سعدی...

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

گرین لند صدرا هم معرکه است، ی بار رفتیم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
کلا خوشبمذرونیم. یجا ک وایب باحالی داشته باشه یه تفریحی کاری چیزی. صرفا غذا ن

باع ها که هست 

دیگه دروازه قران 

دیگه بازار پاسازا شهر کتاب کافه بازی  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
نرفتم تاحالا. چجوریاس

ورودی هزینه نمیخواد.

اما بخشهای دیگه هزینه ای....

مجا

مجتمع گردش گری هست.
سینما داره
شهر باری داره
هتل داره
رستوران داره
سالن ماساژ
.......
گوشیم هنگ کرد عذر میخوام