2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 30 پست
فقط موقع دخالت و فضولی نوه هست  موقع حمایت  انگار پسرشون یتیم. بگو به سلامتی هروقت خودت زا ...

حالا انتظار داره من با این شکم برم به مهموناش برسم یه جاری و یه خواهرشوهر دارم هر روز اینجا هستن ولی وقتی کار داره منو صدا میکنن حتی اون‌یکی ها بیان هم نمیزارن خونه بشینم خیلی اذیتم میکنن اونقدر ازم کار میکشن آخرش پیش شوهرم و پدزشوهرم میگن همشو اون‌یکی ها کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تو خوبه گفتنت میام پیشت هرروز مادرشوهر من میگه برنج و مرغ وگوشت بخرین بزارین خونه منو خواهرشوهرت میایم بهت برسیم😑خواهرشوهرم دوساله نیومده خونم بعدشم میگن زاییدی با سیسمونیت رسمه برا مادرشوهر پدرشوهر خواهزشوهر یه چیزی بگیری برا دوماد و نوه هم بگیر ک ناراحت نشن😑

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
میگن رسمه ولی من هم هرچقدر از دستم میاد نمیزارم یک تومن از پدرم بره واسه سیسمونی چون آخرش بهم میگن م ...

ب شوهرت خیلی محبو کن تا همیشه وابستت باشه 

نذار ی هزاری بابات وسیله بگیره گناه داره 

ی مدت کمتر برو مادرشوهرت میاد احترام کن ولی خودت کم برو هفته ای ی بار 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
حالا انتظار داره من با این شکم برم به مهموناش برسم یه جاری و یه خواهرشوهر دارم هر روز اینجا هستن ولی ...

دیگه کاری نکن براشون وگرنه همیشه وظیفه میشه. از اول نباید عادت داد. چقدرم پررو هستن اینجور آدما انگار بچه و نوه و همرو خریدن صاحبشن. بزرگتری که بلد نباشه بزرگی و احترام خودشو حفظ کنه لایق احترام نیست  فقط الکی سنش رفته بالا

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اسمش روشه مادر شوهر .۹۰ درصد همینن .بقیه هم یا مردن یا استثنان

ب خدااا همشون ی نیشی میزنن من ی ماه درگیر بیمارستان مادرشوهرم هستم میرم و میام 

دیروز تو بیمارستان ب پرستار گفتم فردا مرخص هستن یا نه گفت دکتر باید ببینه

وقتی پرستار رفت میگه چرا میپرسی ک مرخص هستم یا نه بزار هر وقت خودشون بخان مرخص میکنن 😐😐

منم گفتم ی ماه دیگه هم ک باشی واسه من فرقی نمیکنه خیلی اعصابم خورد شد

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
تحمل کن عزیزم میگذره خدا بزرگه بسپرشون ب خداااا سعی کن باهاشون دهن ب دهن نزاری چون ی جا هستین نمیتون ...

هیچ جوره از رو نمیره حتی به روش گفتم من دوست ندارم یکی هر روز بیاد خونم جدا شدم که هر روز همو نبینیم من اعصابم حرفاتون رو نمیکشه ولی بازم میگه خوشت بیاد هم میام خوشت نیاد هم میام، ینی عروس من این حرفارو به من بگه از مناسبت به مناسبت درشو باز میکنم که با پسرم مشکل نداشته باشه

فقط موقع دخالت و فضولی نوه هست  موقع حمایت  انگار پسرشون یتیم. بگو به سلامتی هروقت خودت زا ...

دقییییقا همینه، پدرشوهر من اصلا کار نداره مردیم موندیم، چی کار میکنیم، کار به اختلاف که میرسه گردن تبرشو به عروسا نشون میده، هرچی عروس اومده خونشون ده سال شده با بچه فراری دادن، فعلا من ده سال نشده ولی میدونم منم عروس چهارمی هستم که باید برم، جالبه سه تا عروس طلاق گرفتن رفتن نمیگن مشکل از خودمونه بد عروسا رو میگن فقط

هیچ جوره از رو نمیره حتی به روش گفتم من دوست ندارم یکی هر روز بیاد خونم جدا شدم که هر روز همو نبینیم ...

اره واقعااا بعضیا ذاتشون خرابه

من زن داداشم 4 سال با خانواده ی خودش رفت و امد نکرد سیسمونی رو داداشم خرید الانم چندسال اونجا میشینن ب خدا مادرم درخونشو باز نمیکنه ک مبادا ناراحت بشه 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
دقییییقا همینه، پدرشوهر من اصلا کار نداره مردیم موندیم، چی کار میکنیم، کار به اختلاف که میرسه گردن ت ...

اینجور آدما همینن. صد بار هم جدا شن میگن بقیه مقصرن  که اخلاق گند خودشونو اصلاح نکنن. اینا نیاز به روانپزشک دارن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خوش گذشته بهش

اره ب خدااا فکر مارو نمیکنه ک اسیر شدیم تو این بیمارستان ها باور کن تو این ی ماه انقدر عصبی و زود جوش شدم اثاث کشی هم دارم اصلا درک نمیکنه ولی انقدر زرنگه میگه میای بیمارستان شب واسه بچه ها غذا بزار ک راحت باشن

اینا دیگه خیلی پررو هستن خودت باید کاری کنی که روشون کم بشه

خودم هزااااارا بار گفتم حالا خیلیی فرق کرده من روزهایی کشیدم از دستش که روانی شده بودم حتی نمیزاشت بخوابم کمی یا نمیزاشت یدونه میوه راحت بخورم تو خونم چشمم فقط به در بود ک الان میاد بعد اینکه بچه به دنیا بیاد اون روزها برمیگرده دیگه کابوس دوباره شروع میشه میاد هم هیچ کمکی نمیکنه میشینه میگه آب بده چای بده میوه بده 

کل بیست وچهار ساعت که پیشت نیست میاد میره کار خودتو بکن زیاد صمیمی نشو صبر کن بچت بیاد اونوقت پزشک اطفال میشه مادرشوهرت هرروز میگه اینو بده این کارو کن حواست نباشه غذا میده بهش داستان ها داری پس خودتو آماده کن

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش