کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 عنوان مامانای باردار🤰میاین ی لحظه؟ 205 بازدید | 25 پست اولین سونوتون رو چند هفته رفتین دکتر برا من ۶هفته نوشته خانوما میگن تا ۸ هفته نرو الان من چی کنم برم؟نرم؟چی کنم میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی 1402/05/18 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 54904 من ۵ هفته خودش تو مطب سونو کرد بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
iambanoo عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 3994 خانومای باردار قبل موعد پریودی علائمی هم داشتین؟ سلنوفیل 🌙🌕
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 من ۶ هفته رفتم چیزی نشون داد؟ میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
مادری۷۹ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 2185 دکتر زود مینویسه، ولی زود نرومنم به حرف بقیه گوش دادم هفته ۹ رفتم صبوری کن حتی ۱۰ هفته هم بری خیلی خوبه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40657 من توی هفته ی ۸بودم که دکترسونوکردوقلب رودید راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 دکتر زود مینویسه، ولی زود نرو منم به حرف بقیه گوش دادم هفته ۹ رفتم صبوری کن حتی ۱۰ هفته هم ب ... چرا؟برم مشکلی پیش میاد؟ میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 خانومای باردار قبل موعد پریودی علائمی هم داشتین؟ حالت تهوع.ترشح سفید.تیرکشیدن رحم.سردرد.بالارفتن دمای بدن.خستگی میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
مادری۷۹ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 2185 چرا؟برم مشکلی پیش میاد؟ ممکنه قلب هنوز تشکیل نشده یا ضربان دیده نشه الکی استرس بیخودی بهت میدن. ولی اگه به وقتش بری همه جیز درست شده استرس هم نمیگیری
iambanoo عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 3994 حالت تهوع.ترشح سفید.تیرکشیدن رحم.سردرد.بالارفتن دمای بدن.خستگی مرسی که جواب دادین💜سینه درد هم داشتین؟ سلنوفیل 🌙🌕
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 مرسی که جواب دادین💜سینه درد هم داشتین؟ فدا عزیزم.بعضیا دارن علائم همه مثل هم نیست دوست من هیچ علائمی نداشت فقط پریودش عقب افتاد میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
کیس0کیس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7338 ممکنه قلب هنوز تشکیل نشده یا ضربان دیده نشه الکی استرس بیخودی بهت میدن. ولی اگه به وقتش بری همه جیز ... اها ینی الان اینو نرم بزارم۹هفته برم؟ میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
iambanoo عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 3994 فدا عزیزم.بعضیا دارن علائم همه مثل هم نیست دوست من هیچ علائمی نداشت فقط پریودش عقب افتاد مرسی گلم. خدا نی نیتو برات نگهداره و به سلامتی بگیریش بغل 🫂❤️ سلنوفیل 🌙🌕