2777
2789
عنوان

مامانای باردار🤰میاین ی لحظه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 25 پست
مرسی گلم. خدا نی نیتو برات نگهداره و به سلامتی بگیریش بغل 🫂❤️

فدات گلی جونی ممنون انشاالله ب زودی برا خودت

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ۶ هفته زوده هنوز

مرسی عزیزم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

عزیزم جنین از 6 هفته تا 10 هفتگی فرصت داره ک قلبش تشکیل بشه من خودم شیش هفته رفتم و تشکیل شده بود اما ممکنه یکی این تاریخ بره هنوز تشکیل نشده باشه اگه بعضی از دکترها میگن صبر کنید بعد از 8 هفته برین بخاطر اینکه اگه تو سونو گفتن جنین قلبش تشکیل نشده مامانا نگران نشن و استرس نگیرن پس شما طبق نظر پزشکت عمل کن ولی اگ زود رفتی استرس نداشته باش ❤

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
عزیزم جنین از 6 هفته تا 10 هفتگی فرصت داره ک قلبش تشکیل بشه من خودم شیش هفته رفتم و تشکیل شده بود ام ...

ممنون عزیزم.ب من گفته ۶ هفته.میترسم برم بگه تشکیل نشده و حرص بخورم چون چند روز پیشم گفت عدد بتات کمه در صورتی ک ۴۸ساعت بعد چند برابر شد و همه چی عالی شد.میگم باهاش صحبت کنم ببینم نظرش چیه چند هفته بعد برم

ممنون عزیزم.ب من گفته ۶ هفته.میترسم برم بگه تشکیل نشده و حرص بخورم چون چند روز پیشم گفت عدد بتات کمه ...

خوب میکنی گلم استرس الان اصلا برات خوب نیس اگ میدونی خودخوری میکنی دیر تر برو فقط از نظر هماتوم هم بگو چک کنن چون بعضی از سونولوژیست ها از سر باز میکنن فقط

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
خوب میکنی گلم استرس الان اصلا برات خوب نیس اگ میدونی خودخوری میکنی دیر تر برو فقط از نظر هماتوم هم ب ...

حتما.ممنون بابت راهنماییات عزیزم❤️

سلام من شش هفته رفتم تشکیل شده بود قلبش ولی خب تو اگه میتونی تحمل کن هشت هفته برو بهتر و دقیق تر هست ...

سلام خداروشکر عزیزم.من ۲روزم مونده برا۶ هفته.دکتر برا ۶هفته نوشته اگه نرم نمیگه چرا نرفتی؟خودمم دوس دارم وایسم و وقتی برم ک تشکیل شده باشه و استرس نداشته باشم

سلام خداروشکر عزیزم.من ۲روزم مونده برا۶ هفته.دکتر برا ۶هفته نوشته اگه نرم نمیگه چرا نرفتی؟خودمم دوس ...

ن نمیگه آره چون از شش هفته شروع میشه که قلب بچه تشکیل بشه اگه صبر کرده میتونی بمون هفته هشتم برو من که نتونستم صبر کنم 😁🥺

ن نمیگه آره چون از شش هفته شروع میشه که قلب بچه تشکیل بشه اگه صبر کرده میتونی بمون هفته هشتم برو من ...

ن من صبر میکنم چون خودمو میشناسم چیزی بشنوم کلی بهم میریزم من دکتر بم گفت احتمالا خارج رحمه و بتات کمه تا روز بعد ک بتای جدید دادم و جوابش اومد دیوونه شدم☹️😂ولی اینبار تحمل میکنم تا وقتی ک بشه۸ هفته و برم ببینم قلب عوجولوش تشکیل شده