2777
2789
خدا وقتی میخواد آدمی رو اذیت کنه از همه طرف میذارتش تو بن بست😂

فکرشو کن من چاقم شدم میخوام بای پس معده کنم عملا پوستمم شل میشه هییی خدایا کرمتو شکر😂😂😂

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پوستت شل بشه؟

باااخره با عمل معده وزن یهویی کم میشه و پوست شل میشه

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
این مثلا اندام لختیمه لباسامو جمع کردم   🤣 اینم در حالت معمولی با لباس تنگ من ۲۰ سال ...

خوبی عزیزم😁❤️

راس میگی زیاد لاغر دیده نمیشی

شاید استخون بندیت درشته

راس میگن بیخیال بابا🤪

فکرشو کن من چاقم شدم میخوام بای پس معده کنم عملا پوستمم شل میشه هییی خدایا کرمتو شکر😂😂😂

راستی یه چیز دیگه هم بگم که بفهمی چقدر شبیه همدیگه هستیم،من عاشق سمر یا همون بیهتر هستم😅از نوجوونی کراشم بود آرزو میکردم یه روز شبیهش بشم که تر زدم😂بحاطر سمر سریال عشق ممنوع رو سه چهار بار کامل دیدم وای فر موهاش و چشماش و مدل آرایشش و اندامش و لباسایی که میپوشید خدااااااا چقدر خوب بود☹

...
راستی یه چیز دیگه هم بگم که بفهمی چقدر شبیه همدیگه هستیم،من عاشق سمر یا همون بیهتر هستم😅از نوجوونی ...

میگم همزادمی خب منم عاشق همه چیشم چشماش اکتاش موهاش😍😍😍😍😄😄😄

چرا من شانس ندارم هیچوقت به عکسات برسم؟ 

میزارم برات 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چون چهرم یکم شبیه شماست میخوام انگیزه بگیرم باشگاه برم، البته دو تا زایمان داشتم، اندامم دخترونست ول ...

باشگاه عالیه حتما شروع کن

سلامتی روحیه و اندامت خوب میشه 😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ماشالله🥰🥰🥰😍😍😍چشم بد ازت دور باشه گلم 

ممنونم عزیزم 🤍😍

مصی جون یه سوال من چونه کوچیکی دارم و غبغبم تو چشم میاد به نظرت ژل تزریق کنم برا چونم، نمای غبغبم کم ...

آره عزیزم 

من خودمم احتمالا یک سی سی ب چونم بزنم