2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا این چی بود قسمت ما شد😔😔باور کن حاضرم بودم ۱۰۰ کیلو باشم ولی فرم اندامم اینجوری نباشه هیچی ن ...

قد و وزنت چنده؟

نمیشه بری پیکر تراشی

پول دستم بیاد فوری میرم

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
چون مرد ها خیلی پروان میپرسم ! تا بحال از اندام شما ایراد گرفته

منم نظر خودمو بگم،این برمیگرده به اعتماد به نفست، من همسرم خوبه همیشه ازم تعریف میکنه ولی مطمئنم اگه خودم عزت نفس نداشته باشم و از خودم ایراد بگیرم به همسرم هم این اجازه رو خواه ناخواه میدم که ازم ایراد بگیره ..مثلا تو بارداری قبل اینکه شکمم بزرگ بشه همیشه میگفتم عاشق اینم شکمم ترک بیفته تا هروقت ببینمش یاد دوران خوب بارداری و مادر بودنم بیفتم و به ترک های شکمم افتخار میکنم😜😜اینطوری همسرم براش جا افتاد که ترک میتونه زیبا هم باشه الان بعضی وقتا دست رو ترک شکمم میکشه و میگه عاشق این ترک هاست😇

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
نه ما نشونیم  اها صیغه محرمیت خوندیم...  داستان ما مفصله 😅🤦🏻‍♀️

من هم قد شمام بعد شما بهم گفتی باشگاه بری خیلی خوب میشی پاشدم رفتم دوماه چهار سه کیلو خورده ایم کم کردم بعد کیست درآوردم دکتر گفت فعالیت ممنوع تا دوماه😂 ۵۶ کیلو شدم ولی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من هم قد شمام بعد شما بهم گفتی باشگاه بری خیلی خوب میشی پاشدم رفتم دوماه چهار سه کیلو خورده ایم کم ک ...

عهههه

چراااا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔

ناراحت شدم 

ینی ب خاطر فعالیت کیست اوردی😳

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

قد و وزنت چنده؟ نمیشه بری پیکر تراشی پول دستم بیاد فوری میرم

متاسفانه پول هیچچچی هم ندارم وگزنه صد در صد میرفتم پیکر تراشی

یه عمل بینی رو به زور با فروختن طلا و پس انداز جور کردم

خدا نه هیکل درست و حسابی بهم داده نه قیافه ی خوب و نه پول بعد میگه شکرگزار هم باش

...
عهههه چراااا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔 ناراحت شدم  ینی ب خاطر فعالیت کیست اوردی😳

نه از قبل داشتم دکتر گفت شانس آوردی موقع بدنسازی نترکید

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
قد و وزنت چنده؟ نمیشه بری پیکر تراشی پول دستم بیاد فوری میرم

قد و وزن هم قد ۱۶۰ وزن ۶۴

دارم کم میکنم با رژیم و ورزش ولی خوب خودت حتما میدونی تاثیری تو فرم اندامم نداره

...
قربونت عزیزم مرسی بهم روحیه دادی😍♥️😂 کلا اعتماد بنفسم کمه سر این مسئله ولی خب الان بیشتر راجبش فک ...

خدانکنه گلم 

منم قدم ۱۶۸ وزنم ۶۶

مث توام تقریبا ولی یذره پرتر 🥰🥰🥰

یا حضرت رقیه 💞
نه از قبل داشتم دکتر گفت شانس آوردی موقع بدنسازی نترکید

وای آره 

حالا کلا از باشگاه راضی بودی؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

متاسفانه پول هیچچچی هم ندارم وگزنه صد در صد میرفتم پیکر تراشی یه عمل بینی رو به زور با فروختن طلا و ...

وای تو همزاد منی 😢💔

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍