2777
2789
وای آره  حالا کلا از باشگاه راضی بودی؟

وای عالی بود عالی. نمی‌دونم چطور ولی عضله ساقم سفت شده و حتی کمی بازو هم درآوردم الان یه ماهه نمیرم ولی هنوز سفتم و شکمم جمع شد . وایسا عکس بفرستم ببین

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد و وزن هم قد ۱۶۰ وزن ۶۴ دارم کم میکنم با رژیم و ورزش ولی خوب خودت حتما میدونی تاثیری تو فرم اندام ...

اره تنها راهش پیکر تراشیه چربی شکم و پهلوتو بزنه تو باسنت و بازو و سی نه هاتم کوچیک کنه 

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
خدانکنه گلم  منم قدم ۱۶۸ وزنم ۶۶ مث توام تقریبا ولی یذره پرتر 🥰🥰🥰

تو که خوبیییییییییی

حالا قدت از من ۴ سانت کمه ولی از من ۱۴ کیلو توپر تری 😍

من الان باید ۶۲ میبودم وزن سلامتم طبق bmiهس کلا ۱۰ کیلو کمبود وزن دارم

وای عالی بود عالی. نمی‌دونم چطور ولی عضله ساقم سفت شده و حتی کمی بازو هم درآوردم الان یه ماهه نمیرم ...

خب خداروشکر 

کاش میشد ادامه بدی 

انشالله بعد بهبودی برو بازم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تو که خوبیییییییییی حالا قدت از من ۴ سانت کمه ولی از من ۱۴ کیلو توپر تری 😍 من الان باید ۶۲ میبودم ...

مرسی عزیزم

اره گفتم که تو پر ترم نسبت ب تو 🥰🥰 اونم اثرات متاهل بودنه 😂 

یا حضرت رقیه 💞
این قبل باشگاهس ۵۹/۵۰۰ بودم

😍❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

این بعد باشگاه. البته لباسم خیلی پوشیده اس لختی نگرفتم. اینجا ۵۶ کیلوام

تغیراتت کاملا معلومه 

بازوهات خیلی جمع شد😍🎉

کلا فرم گرفتی 

مرسی عزیزم اره گفتم که تو پر ترم نسبت ب تو 🥰🥰 اونم اثرات متاهل بودنه 😂 

عههههه متاهلی پس 😁خوشبحالت حداقل یه محرک هورمونی داری روت اثر بذاره اندامت خوشگل شده من تا ب کی صبر کنم اصلا ازکجا معلوم نگه خلال دندونی همون اولین بار پسم بزنه جای پر شدن از افسردگی کمتر کنم😢😢🤣🤣🤣

زیاد مشخص نیس فرقش باداین لباس،سینتو جلو دادی موقع کار کردن با دستگاه؟

نه من سینم کلا سایزش بزرگه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
تغیراتت کاملا معلومه  بازوهات خیلی جمع شد😍🎉 کلا فرم گرفتی

مرسی عزیزم حالم خوب شدم باز میرم♥️💖

مرسی عزیزم حالت خوب شدم باز میرم♥️💖

موفق باشی عزیزم 

تنت سلامت 😘❤