2777
2789
عنوان

تبلیغات رو مخی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 55 پست
آقا این تبلیغ زانو درده خیلی یجوری نیست؟  من دارم چتا رو میخونم میام پایین یهو فک میکنم یه چیز ...

دقیقا منم همینطور .واقعا موندم این چه عقل و ایده و سلیقه ای داشته طراح این تبلیغ .چقدر زشت و زننده و مسخره هست این عکس تبلیغ.چندشم میشه بخدا هر وقت چشمم بهش میوفته.

فقط دلم میخواد طراحشو پیدا کنم....  چی با خودش فکر کرده آخه آره بیام زانو رو شبیه فلان کنم مر ...

اونم وسط یه سایت مثه نی نی سایت. اصلا من حالم بد میشه نگاش میکنم

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس 🤣🤣 با گوشی سختمه اینجوری خیلی راحت تره

😁

گوشی هرجا میری همراهته اخه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
اوپرا نصب کن بعد برو تو تنظیمات. مسدود کردن تبلیغات رو فعال کن

وای خدا خیرت بده رفتم با اپرا اومدم اصلا انگار حال و هوام عوض شد هیچ تبلیغی نیست. نزدیک بود بهاطر تبلیغات از سایت خداحافظی کنم😂😂😂

وای خدا خیرت بده رفتم با اپرا اومدم اصلا انگار حال و هوام عوض شد هیچ تبلیغی نیست. نزدیک بود بهاطر تب ...

😂عزیزم

بوس بهت

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

سلام عزیزم وقت بخیر...دیدم که تحصیلاتتو زدی مترجمی زبان می‌خوام که راهنماییم کنی

من ۳۲ سالمه و زبانم بد نیست می‌خوام مترجمی زبان پیام نور بخونم به نظرت میتونم یاد بگیرم درسا رو پاس میکنم ۱۰_۱۲ سال پیش دیپلم زبان از زبانکده گرفتم الآنم تا حدودی متوجه میشم 

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
سلام عزیزم وقت بخیر...دیدم که تحصیلاتتو زدی مترجمی زبان می‌خوام که راهنماییم کنی من ۳۲ سالمه و زبان ...

سلام دوست عزیز. من خودم هم حدود۷_۸سالی از فضای درس دور بودم و دیپلم هم تجربی داشتم و با همون پایه رفتم این رشته. بنظر من که چیز خاصی نداره. مخصوصا برای پیام‌نور چون همه امتحانات تستی ان بجز چنتا. اگ یکم وقت بزاری حتما میتونی

سلام دوست عزیز. من خودم هم حدود۷_۸سالی از فضای درس دور بودم و دیپلم هم تجربی داشتم و با همون پایه رف ...

ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و جوابمو دادی الهی بهترینها برات اتفاق بیفته

رفتم سایت ثبت نام کنم دیدم مهلتش تموم شده باید صبر کنم تا بهمن دوباره ثبت نام میکنن

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و جوابمو دادی الهی بهترینها برات اتفاق بیفته رفتم سایت ثبت نام کنم دیدم ...

ممنون عزیزم موفق باشید