یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
ازدواج میکنم ولی چن سال بعدتر و اشتباهات اوایل ازدواجمو تکرار نمیکنم
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
۲۴ سالگی ازدواج کردم ، سنم خوب بود ولی اگر برگردم عقب با یه مرد پولدارتر ازدواج میکنم. خانواده ی شوهرم وضعشون متوسطه، خانواده خودم وضعشون خوبه. خیلی اذیت شدم توی این سالها از لحاظ مالی! همش هم از من توقع دارن برم سرکار، آقا من توی خونه پدرم توی ناز و نعمت زندگی میکردم. الان زندگیم سخت از لحاظ مالی
خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار
با اینکه زود ازدواج کردم ولی دانشگاه رو ادامه دادم دوسال پیش تموم شد
با افتخار گــیلکم❤️اصالتم را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته دسته گولم🌿‹توتماممنی،تمامپیداوپنهانم تمامداشتهونداشتهام تنهایتنخواهمگذاشت تاآنسویابدیَت E❤️P..