2777
2789

سلام من و همسرم عاشقانه همو دوست داریم سر موضوعی بحث کردیم و من مقایسه اش کردم و بهش گفتم نفرت انگیزی بعد این دعوا کاملا سرد شد و الان سه هفته اس هیچ تغییری نکرده خیلی عذرخواهی کردم بهش قول دادم تو دعوا و بحث جلوی خودمو بگیرم اما هنوز عوض نشده خانوادشم از همون اول سر ناسازگاری داشتن باهام میگن جدا شید ولی همسرم بهم گفت بین تو و اونا من تورو انتخاب کردم ولی این سردیشو چطور تحمل کنم دارم از دلتنگی میمیرم ما عقدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتیش عجیب نیست ولی اینکه انقد طولانی شده...سخته واقعا حساسه همش باید مدارا کنی ک یه وقت قهر نکنه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

تو تلاشتو مردی حالا کنار وایسا دگم سراغشو نگیر ببین چیکار میکنه

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

قدرشو بدون که تورو انتخاب کرد و نذاشت خانوادش کرم بریزن. خیلی مَرده. از مشاور کمک بگیر که چه جوری از دلش دربیاری. کارایی انجام بده که خوشحالش میکنه. سورپرایزش کن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹