2777
2789
عنوان

زندگی عاشقانم بخاطر یه اشتباه من داره نابود میشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اینجا میگن عقب بشین لی لی به لالاش نزار که

وای خواهش میکنم ازت.  28 سالته.  بچه نیستی که.!!!  اومدی اینجا مطرح کردی و دنبال اینی ببینی اینجا چی میگن که همونو انجام بدی؟ 

وای استارتر باهمین فرمون بری جلو،  کلاهت پس معرکه ست. 

پاشو جمع کن برو پیش مشاوره. 

شوهرت نه لوسه نه کینه ای. 

زدی لهش کردی.  خرد و خاکشیرش کردی.. مقایسه اش کردی.  گفتی نفرت انگیزی. یادت باشه هرچقد ناراحت بودین از هم،  حق توهین و بدگویی ندارین. 

از اون طرفم خانواده اش میگن جدا شید. 

از این طرف تو اینجور کردی. 

از طرفی خبر نداریم این مدت عقد تون چه رفتارهای دیگه ای داشتی. 

همه اینها جمع شده و شوهرت ازت کنار گرفته. 

پاشو جمع کن برو پیش مشاوره متبحر و دلسوز و با مهارت. 

به حرف نی نی سایتی ها ورق زندگیت رو برنگردون. 

اونی که میاد نظرات بچه گانه میده واست تهش میبینی یه نوجوانه که هیچ درکی از زندگی مشترک نداره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ولی اینجا میگن عقب بشین لی لی به لالاش نزار که

طبق نظر یه عده که اصلا هیچ شناخت ودرکی از شما زندگیتون نامزدتون ندارن زندگیت جلو نبر ما الان اینجاییم در کسری از ثانیه فراموشت میکنیم میریم سراغ یه تاپیک دیگه لطفا خواهشن زندگیت خودت بساز نه با حرف پدر مادر دوست خاله آشنا هیچ کس هیچ شناختی بهتر از خودت از زندگیت نداره اینجا فقط برا سرگرمی بیا الان خدای نکرده به جدایی برسی هیچ کدوم این کاربرها تو رو حتی به یاد نمیارن کم زندگیت اینجا با حرفای نابجا خراب نشده خواهرانه گفتم گلم 

وای خواهش میکنم ازت.  28 سالته.  بچه نیستی که.!!!  اومدی اینجا مطرح کردی و دنبال اینی ...

خیلی دوسش دارم بدون اون میمیرم واقعا میگم نفسم به نفسش بنده مشاوره رفتم میگه تو زندگی بحث میشه قرار نیست که زود قهر کنه و از نظر مشاور من خیلی کوتاه اومدم 

بعضی وقتا آدمها جوگیر میشن چیزی میگن ممکنه دل یه آدم بشکنه 💔 حنانه الان باید بشدت تلاش کنه تا کمرنگ ...

تو این سه هفته اندازه ی سی سال عذاب کشیدم شبام با گریه اس دو دقیقه خواب راحت ندارم جهنم خدا خیلی قشنگ تر از حال منه

خیلی دوسش دارم بدون اون میمیرم واقعا میگم نفسم به نفسش بنده مشاوره رفتم میگه تو زندگی بحث میشه قرار ...

یادت باشه زندگی میدون لج و لجبازی نیست. 

اگر میبینی مشاوره اوکی نبود،  برو جای دیگه. 

و چه بسا بهتره دوتایی برید. 

اونجوری حرف همسرت رو هم مشاوره میشنوه. 

زنگ بزن بهش، دعوتش کن به یه کافه ای جایی.  یه جای دنج و راحت.  بی هیاهو. 

بشین صحبت کن.  بهش بگو که از عمق وجودم بابت رفتارم ناراحتم.  بهش بگو حرفات رو.  سعی کن از دلش دربیاری. 

سعی کن به حرف بیاریش.  بذار حرف بزنه خودشو خالی کنه. جبهه نگیر دربرابرش.  شاید حرفای جالبی نزنه ولی عصبی نشو و گارد نگیر. 

دوتا حدیث و ایه هم پیدا کن درمورد قهر زن و شوهر،  بذار تحت تاثیر قرار بگیره😁 

بعدشم برید یه جایی که از اون حال و هوا بیایید برید. 

اگه تهران باشی،  جایی مثل کوهسار مثلا، که دنج هست و وسط هفته خلوت میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401