2777
2789
عنوان

زندگی عاشقانم بخاطر یه اشتباه من داره نابود میشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادش سایمو با تیر میزنن

مهم نیس تو میخای یه عمر باهاشون زندگی کنی باید رفع کدورت کنی والا هر بار بعد هر قهری باید بترسی که نکنه خانواده زیر پاش بگیرن هر کس هم گفته خانواده مهم نیس بهت دروغ گفته غیر ممکنه اون برا همیشه با خانواده ش سرد باشه زندگی یک روز دو روز نیسا بحث یه عمر مشکلاتت باقر اونا تازه زمانی شروع میشه که میری خونه خودت 

یه معجون موز و گردو و عسل و خرما داروین درست کن خود جوش گرم میشه😔

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ببین موقع عصبانیت باید سعی کنی هر جور شده خودتو کنترل کنی و هر حرفی رو نزنی این یکی از نشانه های آدم باشخصیت و با شعوره 

الان سعی کن از دلش دراری بهش بگو موقع عصبانیت کنترل خودتو از دست میدی و نمی‌فهمی چی میگی حالا با مهربانی اظهار پشیمانی کم کم از دلش درار بهش بقبولون که اونی که از زبونت در اومده رو چون عصبی شدی گفتی وگرنه قبولش نداری

باور کن درصد زیادی از مهارت خوب پیش بردن زندگی زناشویی برمیگرده به همین زبان با زبان خوش میتونی باعث بشی مردت بپرستت و برعکس با همین زبان میتونی عاشقترین مرد رو از خودت متنفری کنی

چند وقته نامزدید

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اونایی که میگن لوس و کینه ای قبل قضاوت از اسی بپرسن چی گفته که یه ادم به قول خودش عاشقو انقدر سرد کرده ادما باید حواسشون به حرفاشون موقع دعوا باشه

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم😌
خب الان چه کنم

عقب بکش نه اصرار کن نه معذرت خواهی خودش میاد سمتت بری طرفش بیشتر میفته رو دنده لج من خودم تجربه شو دارم دیگه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

مردا متنفرن از مقایسه شدن و خورد شدن

همه آدمها متنفر هستن .من شوهرم عاشق دخترداییشون بودن از لحاظ قیافه یعنی محشره ها ولی شوهرم یکبار مقایسه نکرد حتی به مادرشم گفت اگه بفهمم چیزی به خانمم گفتی قیدتو میزنم همیشه هم میگه تو سفیدی قد بلندی دخترداییشون سبزه هست و قدش از من کوتاهتر اینجوری میگه من نگم حتما تو ذهنش من بهترم