2777
2789

از وقتی شنیدم بااینکه ندیدمش فقط اشک می ریزم توروخدا دعا کنید نجات پیدا کنه خدا اونو به بچه هاش ببخشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم بهم گفت ک همسایشون که یه بچه دوماهه دادره با یه دختر کلاس دومی...امروز بعد اینکه بچه هاش می خوابن خونه رو نفت میریزه و اتیش روشن میکنه میره خودشو تو حموم دار میزنه

اتیش چون خیلی زیاد نشده بود ب نصف قالی می رسه خاموش میشه یا زنه خودش پشیمون شد خاموش شد معلوم نیست ولی آتیش خاموش بود فقط دود خونه رو میگیره که انگار دختد کلاس دومی از گریه و هق هق برادرش بیدار میشه می بینه دود خونه رو گرفته 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

دخترش گوشیو برمیداره زنگ به باباش میزنه میگه تو خونمون دوده خونمون سوخته مامانمم نیستش باباش میگه برو به خالت بگو چون خونشون نزدیک بود اونم میره خالشو میاره میگردن می بینن مادره اویزونه😔خدایا اون دختر چی کشید مامانشو تو اون حال دید

آخی افسردگی بعد زایمان گرفته الان حالش چطوره ؟ تو کما هست؟

منم همینو گفتم

اما مامانم میگه کلا با شوهرش مشکل داشت شوهره خیلی کتکش میزد خونه پدرشوهرش عشایرین اینم مرده نیسان داشت همش می رفت شهر دیگه پیش خونوادش اینو تنها میگذاشت

خرجی بهش نمیداد

اینم میره از مغازه دار محل قرض میکرد تا اینکه همون روز که میره مغازه دار بهش جنس نمیده میگه شوهرت گفت بهتون قرضی ندم

دخترش گوشیو برمیداره زنگ به باباش میزنه میگه تو خونمون دوده خونمون سوخته مامانمم نیستش باباش میگه بر ...

ای خدااااا بمیرم براش یا امام حسین 🥺🥺😭😭😭

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13

مامانم میگفت مامانش گریه میکرد مبگفت دخترم همیشه می اومد میگفت مامان از گشنگی نا ندارم مبگفت هرچی داشتم میدادم بهش

خونواده دختره هم فقیر بودن پدر نداره 

شوهرش خیلی پست بود اصلا بهش پول نمیداد و می رفت ماه به ماه نمی اومد اون روزم خواهرش میره براش یه روغن قرص میکنه میاره که شوهرش می فهمه دعواش میکنه مگه نگفتم قرصی نیار میگه هیچ توخونه نداریم میگن شوهرش گفت چرا حسابت همش پفک و بستنیه براهمین مغازه دارو تهدید کرد ک حق نداره به زنه قرصی جنس بده که زنه زنگ میزنه میگه خودمو میکشم مثل اینکه شوهرش باور نکرد گفت هرکاری میخوای بکن....

الان وضعیتش چطوره ؟ 

بچه کوچیکه مرخص شده اما خانومه تو کماس هوشیاریش ۴

ای خدااااا بمیرم براش یا امام حسین 🥺🥺😭😭😭

خودم از عصر حالم خرابه همش تو فکرشم بچه دوماهش چه گناهی کرده خدا لعنت کنه شوهرای پست رو