2777
2789
هوووووف بخدا اومدم اینجا ک از استرسم کم بشه، حالم بیشتر گرفته شد، ولی خب خودم مقصرم باید قبلش میگفتم ...

عب نداره خودتو ببخش به کاربرا هم حق بده انشالله نی نی رو سالم بغل بگیری 😘😘

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه قدات ممنونم، ببخشی توروخدا اگ حالتون بد شد شرمنده بخداااااا

همه خانوماترشح دارن حال بدی نداره ولی اگه قبلش میگفتی بدنبودایشاله سالم وسلامت بیادبغلت

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

با من که خیلی بد حرف زد.والا منم باردارم حالم خیلی بد شد  کاش هرکس تاوان نفهمی خودشو میداد یه ...

عزیزم حرفی ک تو اولین بار زدی بدترازهمه بود، میتونستی بگی حالم بهم خورد قبلش میگفتی عکس گذاشتی نیاز ب این همه واکنش ک گفتی خیلی کثیفی و فلان نبود، بازم من معذرت میخام ارزش نداره عزیزم، 

عزیزم بازش نکن عکس ترشحه، توام حالت بد نشه، 

می دونم عشقم شوخی کردم .....منو ببخش من بلدم عکس ها رو باز کنم ولی باز نکردم که راجع بهت قضاوت کنم🌱

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐