2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه از تایپکم گم شی بیرون

از ادمی که ترشح میگیره تو دستش بیشتر از این نمیشه انتظار شعور داشت

ریپلایم نکن تا نیام‌تو تاپیک افتضاحت چندش

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
از ادمی که ترشح میگیره تو دستش بیشتر از این نمیشه انتظار شعور داشت ریپلایم نکن تا نیام‌تو تاپیک افت ...

معذرت خواست کوتاه بیا 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
از ادمی که ترشح میگیره تو دستش بیشتر از این نمیشه انتظار شعور داشت ریپلایم نکن تا نیام‌تو تاپیک افت ...

خداروشکر ک تو داری برا هممون بسه، جمع کن دبگه حوصله تویه کنه رو ندارم دیگه

معذرت خواست کوتاه بیا 

با من که خیلی بد حرف زد.والا منم باردارم حالم خیلی بد شد 

کاش هرکس تاوان نفهمی خودشو میداد

یه تاپیک میزنن اصلا به فکر بقیه نیستن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ببخشید گلم منم بدصحبت کردم نگران نباش  مشکلی نیست

نه فدات عیب نداره خودمم متوجه شدم باید قبلش میگفتم عکس گذاشتم اشتباه از خودم بود ولی بخدا ن از رو چندشی و کثیفیم بود ن از رو بیشعوریم فقط یهو ک دیدم ترسیدم سریع گذاشتمش شماها ببخشی، 

با من که خیلی بد حرف زد.والا منم باردارم حالم خیلی بد شد  کاش هرکس تاوان نفهمی خودشو میداد یه ...

درست میگین ...من موندم چی شد عکس واسه همه باز شد یعنی اسی چیکار کرد 😂😂😂🤔🤔🤔😂

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
لطفا دیگه منو تگ کن دلم نمیخواد چشمم به تاپیکت بیفته اگه یه ذره شعور داشتی قبلش می‌نوشتی که عکس گذا ...

عزیزم ببخشی اگه حالتون بهم خورد، شرمنده توزوخدا، بله اشتباه کردم کاش ایقد نگزان نمیشدم قبلش میگفتم ک عکس گذاشتم، ببخشی اگ حالت بد شد،حالا هرچی هم گفتی عیب نداره تقصیر خودم بود بازم ببخشی، 

بچه ها استارتر استرس گرفته حالتوت بد شد برین بیرون از تاپیک گناه داره انقدر بعۻیا بد حرف میزنن 

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
عزیزم ببخشی اگه حالتون بهم خورد، شرمنده توزوخدا، بله اشتباه کردم کاش ایقد نگزان نمیشدم قبلش میگفتم ک ...

اسی خودتو سرزنش نکن فقط بخاطر اینه که مادر خوبی هستی 😘💕💓

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
بچه ها استارتر استرس گرفته حالتوت بد شد برین بیرون از تاپیک گناه داره انقدر بعۻیا بد حرف میزنن 

هوووووف بخدا اومدم اینجا ک از استرسم کم بشه، حالم بیشتر گرفته شد، ولی خب خودم مقصرم باید قبلش میگفتم عکس گذاشتم، از هول یادم رف