2777
2789

منکه مسافرت بودم انشالله فردا میرم ولی یکم استرس دارم چون تا حالا سر این بچم نرفتم سونو 🤕

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو قلب هم نرفتی؟!

نه نرفتم سپردم بخدا و گفتم یباره برم ان تی هم بدم که رفتم مسافرت واس همین دیر شد حالا امروز نوبت گرفتم برا فردا انشالله

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

جنسیت بچه تون مشخص شد؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

جنسیت بچه تون مشخص شد؟

امروز رفتم گفت احتمالا پسره😍 با اینکه دلم دختر میخواد ولی خداروشکر که سالمه

امروز رفتم گفت احتمالا پسره😍 با اینکه دلم دختر میخواد ولی خداروشکر که سالمه

خب خداروشکر  

انشالله ک صحیح و سالم در اغوش بگیریش🤲🏻

برا من هم دعا کن خدا ی پسر سالم و صالح روزیم کنه  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

خب خداروشکر     انشالله ک صحیح و سالم در اغوش بگیریش🤲🏻 برا من هم دعا کن خدا ی پسر سالم ...

ممنون عزیزم خدا انشالله بحق صاحب این ماه هرچه زودتر دامنتو سبز کنه الهی آمین♥️