2777
2789
عنوان

لطفا خواهرانه کمکم کنید

223 بازدید | 23 پست

خانمایه چندمدتیه همسرم بیکارشده حالامیخوادیه مغازه بازکنه ولی نمیدونیم جنسوازکجابخریم به صرفه تره الان خیلی سردرگمیم جنسم میخوایم ازاین وسایلای آشپزخونه اینا مثل قابلمه بلوریات پلاستیک ازونایی که همه چی داره ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی بکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای پلاستیک‌ باید تولیدی هاشون رو پیدا کنی از تولیدی مستقیم بخری که برات صرفه داشته باشه

مثلا شرکت لیمون ولی با کیفیت و‌کمی گرون هست 

یا زیباسازان‌و … 

برای بلوریجات بلور کاوه اصفهان

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

برو تو‌ یه مغازه پلاستیک فروشی پشت جنس ها ببین برندشون اسمش چیه تو نت سرچ کن و بعد زنگ بزن دفاترشون قیمت بگیر

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
آخه جایی که هست مغازه زیادبدردپوشاک نمیخوره اینم میخوایم عمده فروشی باشه بیشترپخش کنیم

فکر خوبیه

چرا؟

تو این کار دست خیلی زیاده  در ثانی خیلی باید وارد  باشی که جنس فیک نندازن بهت  الان اکثر مردم از پیجای انلاین خرید از ترکیه خرید میکنن یا  میدن خریدار براشون از اونجا خرید بزنه  خودم که برای جهیزیم اینجوری خرید کردم  

الان کاسبای بازار تهران مینالن که خودشون خیلی زرنگ و این کارن

و از شهرستان میان تهران اکثرا برای خرید جهیزیه 

اتفاقاهمین کاروکردم ولی چیزی دستگیرم نشد

چرا؟ اخه سایت دارن اکثرا ، شماره تماس و … فوقش حضوری برید