2777
2789

من ۲۰ سالمه و از ینفر خوشم اومده. طرف وضع مالیشون توپه پسره مهندسه و فوق باشخصیت و باخانواده و ادمای خاکی و خوبین. قیافه و هیکلش متوسطه و واسم ملاک نیست.

همه معیارامو داره. دوست خانوادگی عموم هستن و دیر ب دیر میبینمش ولی فالو داریم همو. 

همیشع هم منو میبینه همش زل میزنه بمن و کلا خیلی نگام میکنه ازش خوشم میاد چیکارکنم؟😂 چرا نمیاد بمن پیشنهاد بده😐🤨😂 اها کلا بجز من ۷ تا دختر فالو داره که دوستاشونم متاهلن فک کنم فامیلاشونن.

بمننن بگینن چیکارکنم ۶ ماهه به فکرشم😁😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب جالب اینجاس هیز نیس همه به مودبی و سر ب زیری میشناسنش😂😂😂😂😂تف ب من ک به چشام اومده این پسر

نیاد دیگه 😂بقول معروف چیزی که قسمت توه از کنارت نخواهد گذشت اینو مطمن باش اگه قسمت باشه حتما بر تو میشه 

همیشه اون چیزی که تو فکر میکنی نیستی آدما از کسی کع دوسش دارن برا خودشون بت میسازن من خودم چند بار با این مورد برخورد داشتم بعدشم مگه میشه قیافه ملاک نباشه قیافه و هیکل یه چیزیه که هرجا بری با خودت میبریش

.وای خدا شرایط منم مثل تو هه یه لحظه فک کردم خودم تا یک زدم😅

منم از یکی خوشم اومده دانشجوها قراره امسال مهندس بشه ولی اصلا نمی تونیم همو ببینیم چون خیلی دوریم از هم تازه اینستا همدیگه هم نداریم ،ولی این خیلی حرسم داده تو دهه محرم همش یه بار دیدمش اونم منو دیده ولی به ندیدن گذاشته بعد اینکه بهش پشت کردم خواهرم گفت برگشت نگات کرد ،یعنی حرسم گرفته بودا ،شبم کلی به خاطرش گریه کردم  

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀
.وای خدا شرایط منم مثل تو هه یه لحظه فک کردم خودم تا یک زدم😅 منم از یکی خوشم اومده دانشجوها قراره ...

واااای دقیقا من اه توو این شرایط یکی نیس بگه لامصب خب بیا دیگه 

همیشه اون چیزی که تو فکر میکنی نیستی آدما از کسی کع دوسش دارن برا خودشون بت میسازن من خودم چند بار ب ...

میدونی اصلا قیافه ادما جذبم نمیکنه بجاش مثلا موقعیت اجتماعیشون اخلاقشون و حرفاشون و مرتب بودنشون اینا جذبم میکنه. البته میگم قیافه و هیکل ملاک نیست منظورم اینه طبیعی باشه مثلا قدش متوسطه صورتا هم متوسطه ن خیلی زشت. نمیدونممم😑 ازش خوشم میاد اهه😂 واقعا راست میگی بت ساختم ازش