2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من یک پیرزن رو میشناختم که به خاطر تنهایی و مشکلات خودکشی کرد من خوابش رو دیدم حالش خوب نبود ش ...

دلم سوخت برای پیرزنه یه موقع هایی تنهایی به ادم فشار میاره

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤
به نظرت راسته این برنامه 🤔

اره ادم چراباید بیاد خودشو‌ادم بدی نشون بده مثلا یه پسره بود اومده بود میگفت من دزدی کردم کلا ایرانم شناختنش همون که معتاد بود ترک کرده بود بعدبه یه زنه بد کرده بود زن رو میارن برنامه حلالش میکنه بنظرم راسته کاملا 

از نظر من کسی ک خودکشی میکنه خیلی آدم ضعیفیه اگ میگی چرا چون اگ بتونی تو این دنیا با تموم بدهای ظلم های از طرف هم جنسمون تحمل کنیم خیلی آدم قوی هستیم ‌...اگ قرار باشه با هر تلنگری خودتو خلاص کنی ک الان جنعمیت هر کشور صدنفرم نبود

من اینک این دنیا اون دنیا راستشو قبول ندارم دنیا دنیاس یکبار ب دتیا میایم همجوره دنیا باهامون بازی میکنه منک هیچ وقت با بلزی کردن باهاش کم نمیارم شماهم ب خودتون اطرفیانتون گوش زد کنید دنیا حق اینو نداره شمارو زمین بزنه مجبورتون کنه جونتون رو بگیرین 

آره گناه کبیرس و از یه نفر  شنیدم  میگف  کسی خودکشی کنه هر چقدرم اطرافیان واسش خیرات ...

وایییی 

وقتی حالت خیلی بده ب ته خط ک برسی چاره اییی نداری خدا صبرش زیاده ولی بنده اش نه خدا صبر مام زیاد کن

« درسته‌تَنهایي‌ترسناکه‌ولی‌آدما‌ترسناک‌ترن..! »️
وایییی  وقتی حالت خیلی بده ب ته خط ک برسی چاره اییی نداری خدا صبرش زیاده ولی بنده اش نه خدا صب ...

انشاالله خدا به همه ی کسانی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم میکنن صبر خیلی زیاد بده