یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره ادم چراباید بیاد خودشوادم بدی نشون بده مثلا یه پسره بود اومده بود میگفت من دزدی کردم کلا ایرانم شناختنش همون که معتاد بود ترک کرده بود بعدبه یه زنه بد کرده بود زن رو میارن برنامه حلالش میکنه بنظرم راسته کاملا
از نظر من کسی ک خودکشی میکنه خیلی آدم ضعیفیه اگ میگی چرا چون اگ بتونی تو این دنیا با تموم بدهای ظلم های از طرف هم جنسمون تحمل کنیم خیلی آدم قوی هستیم ...اگ قرار باشه با هر تلنگری خودتو خلاص کنی ک الان جنعمیت هر کشور صدنفرم نبود
من اینک این دنیا اون دنیا راستشو قبول ندارم دنیا دنیاس یکبار ب دتیا میایم همجوره دنیا باهامون بازی میکنه منک هیچ وقت با بلزی کردن باهاش کم نمیارم شماهم ب خودتون اطرفیانتون گوش زد کنید دنیا حق اینو نداره شمارو زمین بزنه مجبورتون کنه جونتون رو بگیرین