2777
2789
رفتن برادرم ضربه ای بود که بعد گذشت ۱۴ سال هنوز باورمون نشده اسمشو نمیتونیم تو خونه بیاریم چون مادر ...

سرچی خودکشی کرد؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودکشی کرد اره میگفت چشمهامو داری کور میکنی پرس و جو کردم از چند نفر گفتن بی تابی شما با ...

اخی

بنده خدا

خدارحمتش کنه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم چقدر سخته😭😭😭😭خدا به شما و مادرتون صبر بده الهی

نمیده عزیزم

خدا صبر نمیده.فراموشمون نمیشه

من هنوز تو روزی که خبر فوتشو اوردن موندم

بعد اون خونمون ویرونه شده

مصداق باغی که کویر میشه

توروخدا هرکس این تاپیک رو خوند اگر قصد همچین اشتباهی رو داشت قسمت میدم به هرچی اعتقاد داری نکن این کارو .هرقدرم با خانوادت مشکل داشته باشی باید اینو بدونی خیلی برای خانوادت عزیز هستی شاید نوع ابراز محبتشون رو بلد نیستن

اگه کسی قصد اینکارو داره منو ببینه شاید منصرف بشه

من بعد برادرم نابود شدم کارم به شوک درمانی کشیده شد .چندین سال داروی اعصاب خوردم

به هر کسی که داداش داره حسادت میکنم حتی کسی که زن داداش داره😔