2777
2789
😞داریم ب کجامیریم

چطور

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بله من دیدم

خیلی دلتنگش بودم و بعد گذشت چند سال بازم روز و شبم گریه بود

یک شب اومد بخوابم و شدیدا عصبانی بود و دعوام کرد و گفت داری چشمهامو کور میکنی 

و با حالت قهر رفت و از اون روز اشکم خشکید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بنظرتون ادم اگ خود کشی کنه اون دنیا گناههه ؟

ب نظرمون؟؟؟؟؟؟

خدا گفته گناه کبیره اس

نظرماچیه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها بنظرتون ادم اگ خود کشی کنه اون دنیا گناههه ؟

بله گناه نابخشودنیه

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

رفتن برادرم ضربه ای بود که بعد گذشت ۱۴ سال هنوز باورمون نشده

اسمشو نمیتونیم تو خونه بیاریم چون مادرم داغون میشه 

حتی نمیتونیم بریم نزدیک جایی که مزار برادرم اونجاس...

مادرم تا ابد با برادرم قهر کرد

قلب من اتیش گرقت برادرم زندگیم بود کوه من بود ارزو داشتم عروسیشو ببینم بچه هاشو بغل کنم 

کاش میموند کلفتی زنشو میکردم 

اره  نامزد چن ماه پیش تصادف کرد از کمر ب پاین قط ننخاع شد اونم ی چن ماهی چیزی نگف ودور نامزدش ...

خودش قطع نخاع بود یا نامزدش؟

کدومشون  درخواست طلاق داد خودش یا نامزدش؟

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

دوست پدرم تعریف میکرد میگفت یکی از اقوامشون ک آقای جوانی بوده خودکشی کرده بوده  بعد یبار به خواب این میاد میگه من دارم عذاب میکشم دارم می سوزم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بله برادرم.... هر بار که دیدمش میگفت من نمردم فقط قایم شدم  یکی دیگه به جای من تو مزار خوابید ...

الهی خواب تکراری دیوونه میکنه

رفتن برادرم ضربه ای بود که بعد گذشت ۱۴ سال هنوز باورمون نشده اسمشو نمیتونیم تو خونه بیاریم چون مادر ...

آخی خدا صبر بده به ما خواهرا😭😔من داداشم سرکار بود و فوت کرد پر خونه عکساشه بعضی وقتا یادمون میره نیست حس میکنیم راه دور سرکاره کاش بود.....

بله من دیدم خیلی دلتنگش بودم و بعد گذشت چند سال بازم روز و شبم گریه بود یک شب اومد بخوابم و شدیدا ...

ووی چرا چشما اون؟

خودکشی کرده بود؟