2777
2789
عنوان

رمان پریچهر😭😭😭😭😭😭

1603 بازدید | 44 پست

خیلی غمناک بود کاش آخرش نمیمرد ناراحت شدم😭😭😭😭😭😭

کیا خوندن؟ 

رمان با پایان خوش عاشقانه دارین معرفی کنین. 

میترسم رمان جدید شروع کنم خوندن آخرش اینجوری باشه

رمان پریچهر خیلی قشنگه ولی آخرش دلمو خون کرد😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمانای نیلوفرقائمی فرروبخون 

میراث.واسمارتیزهم قشنگن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خلاصشو بگو لطفا😊من چن سال پیش شروع کردم به خوندن از وسطاش حس کردم اخرش بد تموم میشه دیگه ادامه ندادم ولی از همون موقع تو خماریش موندم😂😂😂چون هرچن وقت یبار یکی اینطوری میاد در موردش میگه و گریه میکنه

داستانش در مورد چیه؟ 

رمانای نیلوفرقائمی فرهمشون عاشقانه واجتماعین وباپایان خوش 

میراث هم داستان زنیه که مجبورمیشه به خاطربچش بانامزدخواهرش ازدواج کنه 

اسمارتیزهم طنزه وداستان دختریه که پرستار۳تابچه میشه وعاشق باباشون میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤