2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 25 پست

منم با دخترم همین مسئله رو داشتم ۳ سالش بود که داداشش به دنیا اومد. هنوزم که هنوزه حس قبلا و بهش ندارم. دوستش دارم ها ولی محبت و ارتباطم دیگه باهاش مثل اول نشده. الانم که سومی تو راهه و خدا به خیر کنه.

سلام عزیزم

منم یه پسر چهارساله و یه دونه یکساله دارم.

پارسال توی وضعیت شما بودم.

بچه پشت سر هم اون اوایلش خیلی سخته: تغییرات هورمونی، بیخوابی، شیردهی، تغییر جو خونه، حساس‌تر شدن بچه اول و…

من گاهی پسر اولم رو دعوا میکردم بعد که میخوابید از شدت عذاب وحدان داغون می‌شدم😢

بپذیر که همتون توی شرایط جدید و سختی هستین، یه کوچولو بیشتر استراحت کن و اگه امکانش هست بچه بزرگتر رو با پدرش، یا هر آدم معتمد دیگه‌ای بفرستین تفریح که هم فضاش عوض شه هم خسته باشه و میاد خونه بخوابه.

هرچی زمان بگذره اوضاع عادی‌تر میشه عزیزم، حس و حالات حتی از قبلا هم بهتر میشه باهاش.

همه به من میگفتن سال دیگه راحت شدی باورم نمیشد اما واقعا با پارسال قابل قیاس نیستش هیچی.

شما هم مطمئن باش سال دیگه این موقع اوضاع خیییلی بهتره از هر لحاظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم می‌خوام این ماه اقدام کنم از الان نگرانم نکنه به اولی کمتر برسم وقت بزارم نکنه یه وقت حسادت کنه ...

حتما وقتت واسه اولی کمتر خواهد شد، این واقعا گریزناپذیره چون نوزاد اون اوایل بیشتر از هر کس دیگه‌ای به مادر وابسته‌س.

یه مقدار حسادت هم حتما وجود داره که با برخورد درست میشه نذاری از یه حدی بیشتر بشه.

ولی وقتی که بچه‌ها با فاصله سنی مناسب میان و همبازی میشن می‌بینی که ارزشش رو داشته.

امیدوارم از تصمیم راضی باشی عزیزم

ینس همه همینطوری میشن😪یکی از ترسام که دلم نمیخواد دومی بیارم همینه

نه ، دوستم میگفت دختر بزرگترش احساس مادری به کوچیکه داره ، الان چندسال گذشته میگه اصلا باهم دعوا هم نمیکنن همبازی هستن

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

بچه ها مطالب شمارو خوندم گریه م گرفته 

بچه اولم ۳.۵ ساله س. دومی ۴ ماهه

واقعا دلم برا اولی میسوزه.قبلا هرکار غلطی میکرد دعواش نمیکردم می خندیدیم و مشکلو حل میکردیم.الان همش دارم سرش داد میزنم. بی‌اعصاب شدم.‌دومی تمام وقتمو گرفته دیگه به اولی نمیتونم مثل قبل برسم.

واقعا افسردگی گرفتم.‌و نگرانم برا بچه اولم .‌دارم دق میکنم از ناراحتیش

بچه ها مطالب شمارو خوندم گریه م گرفته بچه اولم ۳.۵ ساله س. دومی ۴ ماههواقعا دلم برا اولی میسوزه.قبلا ...

سلام عزیزم. من تو همین تاپیک پیام گذاشتم که سومی توراهه اولی کمتر محبت میبینه.

الان دختر سومم ۱۰ ماهه شده . همه چیز افتاده رو روال خداروشکر . دختر بزرگم دیگه جایگاه خودش و پیدا کرده و خیلی فرق کرده . دومی هم اذیت هاش کم شده . با اینکه از نظر جسمی خیلی کار دارم و باید بدو بدو کنم اما از نظر روحی خوب شدم. شما اصلا خودت و ناراحت نکن . از هورماناته . چند وقته دیگه کاملا اوکی میشی و همه چی یک روال عالی پیش میره . فقط صبور باش و واسه اولی سرگرمی درست کن بذار بره سرگرم شه که کمتر بهت کار داشته باشه . همش کلامی بهش بگو چقدر خوبه تو رو دارم . خداروشکر که هستی ، همین الفاظ روی جو خونه تاثیر میذاره . نگران نباش مادر فداکار . تو بهترینی❤